Avui Jordi del Río al teatre

El veterà clown presenta l’espectacle infantil ‘Clic!’ 

Rialles Blanes ha programat la funció a la seva hora habitual, 2/4 de 6 de la tarda, amb entrades a la venda online i presencialment divendres i diumenge a la tarda 


Imatge promocional de l'espectacle


Nota de premsa de l'AJUNTAMENT  

Rebuda el 23/10/2020 

Diumenge vinent, 25 d’octubre, el Teatre de Blanes acull una nova sessió dels espectacles infantils que programa Rialles Blanes, en aquesta ocasió amb teatre còmic. El veterà clown Jordi del Río presenta ‘Clic!’, tot un recorregut per la vida del protagonista, des que és un fetus al ventre de la seva mare fins que ell mateix esdevé pare del seu propi fill.

És, per tant, un cicle de la vida, on els espectadors veuran com neix un nou ésser humà, descobriran com és el seu món, pujaran als cavallets i faran tota mena de classes extraescolars. Compartiran aventures amb els millors amics, s’enamoraran i acabaran sent pares d’un simpàtic nadó. En definitiva, un espectacle d’humor per a tots els públics, que podrà gaudir gent de totes les edats.


Un clown veterà

Un dels ingredients qualitatius de ‘Clic!’ és la seva banda sonora molt acurada, que amaneix un fil argumental on l’humor és la peça fonamental perquè petits i grans passin una estona entretinguda. Amb més de 20 anys d’experiència actuant i creant companyies com Telatru, Setrill-Telatru, Marcel Gros o bé la Companyia Chapertons, Jordi del Río conrea el teatre d’humor, la pantomima i el clown,

Ara que ha emprès un nou camí en solitari, Jordi del Río obre les portes del seu particular món per crear un espectacle on l’humor, la imaginació i el joc amb el públic són la base per lligar l’entretinguda història que explica. ‘Clic!’ es representarà al Teatre de Blanes aquest diumenge a la seva hora habitual, 2/4 de 6 de la tarda.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada telemàticament a través del portal https://www.entrapolis.com/entrades/clic-jordi-del-rio

o bé presencialment a la taquilla del Teatre de Blanes la tarda d’aquest divendres 23 d’octubre, des de 2/4 de 6 fins les 7, o bé el mateix diumenge, una hora abans que comenci l’espectacle, és a dir: a 2/4 de 5.

Hi ha descomptes i abonaments en dues modalitats:

  • Per la tria de tres espectacles diferents de ‘Rialles’, enlloc de pagar 7 € per cada entrada –és a dir: 21 € per les tres entrades-, el preu total és de 18 €.
  • L’altra modalitat és per a famílies nombroses, i en aquest cas el preu de l’entrada és de 6 € cadascuna. En aquest darrer cas les entrades només són disponibles de compra en taquilla.

Comentaris