Avui visita guiada gratuïta al botànic

25a Setmana de la Ciència 2020. Jardí Marimurtra de Blanes  

L’èxit de la convocatòria ha provocat que ja s’hagin esgotat totes les localitats previstes que calia reservar prèviament  


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST  

Nota de premsa de l'AJUNTAMENT  

Rebuda el 27/11/2020  


El proper cap de setmana culminarà la celebració que s’ha estat fent al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes de la 25a Setmana de la Ciència, que es commemora arreu de Catalunya. Precisament un dels espais on es viu amb major intensitat aquesta commemoració és en aquest entorn blanenc, per l’activitat constant de ciència i divulgació que es promou des de la Fundació Carl Faust que gestiona el paratge.

No tan sols perquè al Jardí Botànic Marimurtra s’hi troben més de 4.000 espècies de plantes d’arreu del món. La biodiversitat que s’hi pot trobar es fomenta al llarg de tot l’any amb diverses accions divulgatives i lúdiques alhora, promovent i posant en valor el coneixement d’un entorn privilegiat, visitat anualment per milers de persones atretes pel seu incomparable tresor floral que amaga.

Amb motiu de la 25a Setmana de la Ciència, el Jardí Botànic Marimutra ha organitzat una Visita Guiada Gratuïta que tindrà lloc dissabte vinent, 28 de desembre. L’èxit de la convocatòria ha provocat que, hores d’ara, ja s’hagin esgotat totes les localitats previstes, que calia reservar prèviament. La visita està especialment adreçada a parelles, grups i famílies amb nens i nenes que tinguin més de 8 anys d’edat.



Comentaris