Tercer al Mundial de Karting de Portimao, a Portugal

El jove esportista blanenc de 24 anys, que ja va ser campió al 2016, va completar el podi encapçalat pels dos britànics Callum Bradshaw i Joe Turney. 


Drets de còpia de la imatge EQUIP TONY KART
 

Nota de premsa de l'AJUNTAMENT 

Rebuda el 9/11/2020 

Aquest cap de setmana ha significat pel jove pilot blanenc Pedro Hiltbrand haver pogut assolir un nou èxit esportiu. Hiltrand, de l’equip Tony Kart, es va classificar aquest passat diumenge en la tercera posició del Campionat del Món de la categoria OK de Karting, disputat al circuit d’aquesta especialitat localitzat a Portimao, Portugal. L’any passat Pedro Hiltbrand es va proclamar Campió d’Espanya en KZ2, culminant una triomfal temporada

El pilot, de 24 anys, ja va ser campió l’any 2016, i ahir va completar el podi que van encapçalar dos britànics: Callum Bradshaw i Joe Turney, que també pertany a l’equip Tony Kart. Bradshaw es va imposar després d’acabar les 20 votes de la final amb un temps de 8.780 segons de marge sobre Turney, i de 10.842 sobre el pilot blanenc. Per la seva banda, els pilots catalans Josep Martí i Rubén Moya van acabar setè i desè respectivament.


Comentaris