Venda de butlletes a Creu Roja Blanes

Creu Roja Girona fa una crida a participar en el Sorteig d'Or de l'entitat, que tindrà lloc el 26 de novembre. 


Imatge ESTRATEGIASDEINVERSION.COM


Nota de premsa de CREU ROJA 

Rebuda el 3/11/2020 

El Sorteig d'Or és fonamental per al desenvolupament de la tasca solidària de Creu Roja, recorda. És la principal via per aconseguir fons propis per a l'entitat després de les aportacions dels Socis. Aquest any, arran de les conseqüències provocades per la covid19, “encara queda molt per fer. Per això el sorteig és més important que mai”, avisa.

Segons la seva presidenta a Girona, Roser Llevat, 

“Amb la compra de deu butlletes podem cobrir les necessitats bàsiques d'una família afectada per la crisi generada per la covid-19, amb l'entrega d'un kit d'higiene i aliments”

Des de l'inici de la crisi, Creu Roja Girona ha intensificat la seva activitat treballant activament en l'emergència sanitària i social a través del seu Pla Creu Roja Respon atenent ja 52.000 persones a la demarcació de Girona, un 25 % de les quals han estat ateses per primera vegada.

A partir d'ara, queda un llarg camí cap a la recuperació de la població afectada. Ara més que mai, la solidaritat és cabdal perquè Creu Roja pugui seguir desenvolupant la seva tasca.

Per això aquest any el sorteig és una gran oportunitat per aconseguir més suport i fer que les coses canviïn», remarca l'entitat. Per primera vegada en els seus 40 anys d'història, el Sorteig d'Or ha ajornat la seva cita anual del juliol fins al proper 26 de novembre a causa de la pandèmia.

“Tenim un gran repte: cobrir les necessitats bàsiques de moltes famílies gironines”, remarca l'entitat.

Luz Casal, Amaia Salamanca, Pablo López y Vanesa Martín, han volgut sumar-se a la campanya “fentse fans de les persones que treballen perquè les coses canviïn”. 

https://youtu.be/l0P1u7POim4

Es pot col·laborar comprant les butlletes físicament a les 19 assemblees locals i comarcals, a l'oficina provincial de Girona, als equips de venda al carrer que aquests dies es desplacen per les comarques gironines, a les oficines d'establiments col·laboradors i també a través de la web: 

https://bit.ly/SorteigOr


Comentaris