Avui comença el tercer Nadal a Marimurtra

Amb l’entrada gratuïta al jardí per a nenes i nens  

Un any més, els infants podran gaudir del Botànic de la Costa Brava aprofitant la parada escolar de les festes nadalenques  


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST

Nota de premsa de MARIMURTRA  

Rebuda el 17/12/2020  

Per tercer any consecutiu, la Fundació Carl Faust dóna la benvinguda al Nadal amb la campanya ‘Nadal a Marimurtra’, amb la que els infants de fins a 11 anys podran gaudir de l’entrada gratuïta al Jardí Botànic Marimurtra. La promoció serà vàlida des d’aquest dissabte dia 19 de desembre i fins al 10 de gener, amb l’objectiu que les famílies tinguin l’oportunitat de visitar el Jardí Botànic de la Costa Brava plegats aprofitant les vacances escolars de les festes nadalenques.

D’aquesta manera, la Fundació Carl Faust fa una proposta engrescadora, educativa i segura a famílies per gaudir del Jardí Botànic, ja que Marimurtra continua aplicant mesures de control sanitari contra la COVID-19 a tot el seu recinte. En aquest sentit, Marimurtra ofereix a més un espai ampli i a l’aire lliure que es pot visitar amb la màxima seguretat.


Dies tancats per Nadal

El Jardí Botànic Marimurtra té obertes les seves portes durant tot l’any excepte les dates més senyalades de les festes nadalenques. Així, estarà obert:

  • de 10.00h a 16.00h entre setmana
  • de 10.00h a 17.00h en cap de setmana 

cada dia de les vacances de Nadal excepte els dies:

  • 24, 25, 26 i 31 de desembre
  • i 1, 5 i 6 de gener



Comentaris