Guillem Pujol la rutina d'arribar sempre primer

El nedador blanenc guanya per setena edició consecutiva la 111a Copa de Nadal de Barcelona

La prova celebrada ahir al Port de Barcelona es va fer amb un escrupolós compliment de les mesures COVID, havent reduït la participació a només 200 nedadores i nedadores

Imatge CLUB NATACIÓ BARCELONA

Nota de premsa de l'AJUNTAMENT

Rebuda el 26/12/2020

Per setè any consecutiu, el nedador blanenc Guillem Pujol s’ha proclamat guanyador de la 111a Copa Nadal de Natació disputada aquest passat divendres 25 de desembre, coincidint amb el dia que dóna nom a la llegendària competició. L’esportista, que forma part del Centre Natació Mataró, ha encapçalat una vegada més el podi acompanyat de la igualadina Laura Rodríguez, del CN Barcelona, que també ha repetit primera posició.

La centenària Copa Nadal de natació en aigües obertes va transcórrer ahir amb una temperatura de 13’4 ºC al Port de Barcelona, amb un escrupolós compliment de les mesures COVID. Una d’elles era la realització de tests ràpids d’antígens a tots els i les participants en el moment de la recollida de dorsals. Per evitar aglomeracions, tampoc es van repartir cap xip ni dorsal el dia de la prova, on finalment van participar 200 persones.

Cursa en 2’11 minuts

Guillem Pujol ha cobert enguany la llegendària i veterana cursa en un temps de 2 minuts i 11 segons, cinc segons menys que el segon classificat, Eric Vilaregut, i ha estat la cinquena millor marca dels 42 nedadores absoluts. El podi el va completar en tercera posició Pol Gil. El nedador blanenc va guanyar per primera vegada la Copa Nadal l’any 2014, i ara té l’objectiu d’igualar el rànquing assolir per Dani Serra que, amb 10 victòries, és el nedador que ha guanyat més cops la prova.

Per la seva banda, en dones la més ràpida va ser Laura Rodríguez, qui es va imposar amb un temps de 2 minuts i 30 segons, seguida per Aida Bertran i Ma José Mójica. En el cas de la nedadora que pertany a l’entitat organitzadora, el Club Natació Barcelona, també ha aconseguit la cinquena millor marca dels 42 nedadors absoluts, i és la tercera vegada consecutiva en què ha guanyat la prova.