RENFE anuncia afectacions pels dies 19, 20 i 21

A la R1 de l’Hospitalet a Blanes/Maçanet  

A conseqüència de les obres a l’Estació de Sants, els trens iniciaran i finalitzaran el recorregut a l’Estació de França de Barcelona. També hi haurà afectacions a les línies R3 i R7  


Imatge facilitada per la institució  

Nota de premsa de l'AJUNTAMENT  

Rebuda el 17/12/2020  

La companyia RENFE ha emès un comunicat respecte diverses afectacions que tindran lloc el proper cap de setmana, més concretament els dies 19, 20 i 21 de desembre. Es tracta de diversos canvis que afectaran el servei de trens a les línies de rodalies R1, R3 i R7, derivat de les obres executades per ADIF a l’Estació de Sants (Barcelona).

Per facilitar la mobilitat dels viatgers i viatgeres, RENFE ha reprogramat el servei per minimitzar en la mesura del possible les afectacions en el seu us. A la línia R1 de l’Hospitalet de Llobregat-Blanes/Maçanet-Massanes per Mataró, que passa per l’Estació de Tren de Blanes, els combois iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’Estació de França de Barcelona, com s’havia fet dècades enrere.

Els viatgers amb origen o destinació a l’Hospitalet de Llobregat o parades intermèdies (Sants, Plaça Catalunya i Arc de Triomf) podran encaminar-se a altres serveis de Rodalies de Catalunya . També tindran la opció de fer els esmentats trajectes a través de les línies de Metro.


Puigcerdà-L’Hospitalet de Llobregat

En la línia R3 que uneix Puigcerdà amb l’Hospitalet de Llobregat per Vic, els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Sant Andreu Arenal. Entre Ribes de Freser i Puigcerdà, derivat de les obres de millora d’ADIF al túnel de Toses, es realitza el servei per carretera.

Els usuaris de les estacions entre l’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran arribar amb la L1 de Metro o les línies R4 i R12 de Rodalies fins a Sant Andreu Arenal per enllaçar amb la línia R3.


Sant Andreu Arenal-Cerdanyola Universitat

Al estar tancada la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no prestarà servei, i els viatgers de la resta d’estacions poden encaminar-se als trens de la línia R4. Al llarg d’aquestes afectacions, els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar els transbordaments a les estacions de Metro amb correspondència amb estacions de Rodalies afectades.

Durant aquests dies, a més a més de les restriccions descrites, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d’estacionament habituals a l’Estació de Barcelona Sants. En aquest sentit, ADIF té previst intensificar la informació per megafonia en especial en aquesta estació. Tota la informació sobre aquestes modificacions es comunicaran a l’interior dels combois, així com pantalles i teleindicadors.


Els viatgers poden consultar els horaris: 

Als webs

www.rodaliesdecatalunya.cat

www.renfe.com

www.adif.es (apartat ‘Estat de la Xarxa’)

al telèfon d’informació 900 41 00 41

A les Apps 

Rodalies de Catalunya

Renfe Cercanías

Adif en tu móvil

A les xarxes socials 

@rodalies

@adif_es.



Comentaris