Solidaritat amb la quitxalla blanenca

Blanes en Comú Podem recol·lecta una gran quantitat de joguines perquè cap nen o nena es quedi sense regal.  

L'Organització política blanenca dels comuns ha participat de la gran recol·lecta de joguines per participar en les iniciatives impulsades per diferents entitats socials de la vila.  


Imatge facilitada per l'organització  

Nota de premsa de BLANES EN COMÚ PODEM  

Rebuda el 21/12/2020  

Una iniciativa impulsada des de l'àrea social ha cridat a la seva militància a participar d'aquesta campanya que es va iniciar el dimarts 8 de desembre fins aquest passat divendres 18 de desembre.

Des dels comuns celebren l'èxit de la iniciativa i feliciten la gran tasca de les entitats socials de la vila per fer front a les grans dificultats que pateixen les famílies en aquesta pandèmia i la crisi econòmica que està derivant.

El seu responsable de l'àrea social de Blanes en Comú Podem, "Prodi", agraeix l'exercici de solidaritat de totes les persones involucrades així com totes les persones donants.

Afirma el seu responsable "La solidaritat és la nostra millor eina davant la pandèmia i la crisi econòmica i la nostra vila sempre ha estat a l'altura".

Aquest passat dilluns l'organització blanenca ha fet entrega a la Creu Roja i l'Ateneu Sa Fera Ferotge de les joguines recol·lectades des de la seva seu a La Plantera.



Comentaris