Eleccions al Parlament 2021 Cs a Blanes

Castel (Cs): “Volem potenciar i donar múscul al teixit empresarial de Girona i aconseguir el retorn de les empreses que el procés ha expulsat”  

El candidat per Girona a les eleccions autonòmiques demana concentrar el vot útil constitucionalista en la formació de centre, progressita i liberal  


Imatge facilitada per l'organització  


Nota de premsa de Cs BLANES  

Rebuda el 31/1/2021  

El cap de llista de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, ha anunciat avui que el partit taronja aposta per “potenciar i donar múscul al teixit empresarial de Girona, aconseguir el retorn de les 7.000 empreses que el procés ha expulsat de Catalunya i augmentar la competitivitat de la província per generar nous llocs de treball i superar els efectes de la pandèmia”. Així ho ha anunciat a Blanes després de mantenir una reunió amb el Club Vela Blanes, que ha experimentat també una forta davallada d’usuaris i transeünts nàutics a causa del confinament i les restriccions provocades per la Covid-19.

El candidat liberal ha remarcat que l’increment de múscul empresarial a la província “incidirà directament en la reactivació econòmica, la qual cosa donarà oportunitats a famílies i treballadors”. Sobre aquest punt, Castel ha volgut explicar que l’atracció i consolidació empresarial “és la via que millor pot garantir la generació de llocs de treball i això son oportunitats laborals per molta gent que necessita trobar feina per poder alleugerir la situació en què es troba a causa de la crisi”.

El retorn d’empreses que han marxat i l’augment del teixit productiu son fonamentals a la província de Girona”, ha insistit Castel. El candidat taronja ha assegurat que un futur govern de Ciutadans permetrà potenciar les prioritats empresarials de la província perquè “és l’únic que pot garantir que a partir del dia 15 de febrer reforçar el teixit empresarial i garantir la seva reconstrucció després dels estralls provocats per la pandèmia i el 10 anys de procés”.

Castel ha fet una crida al “vot útil constitucionalista” de les comarques gironines “per garantir un govern de centre, progressista i liberal que sigui el futur de la nostra economia, de les famílies i generi oportunitats laborals pels joves”.



Comentaris