Cerquen blanencs majors de 16 anys com a extres per rodatge

Una productora de televisió fa un càsting per una sèrie de Netflix que es rodarà a Blanes, Malgrat i Lloret  

Es tracta de la sèrie ‘Bienvenidos a Edén’, un thriller juvenil que també inclourà localitzacions a Lanzarote, Barcelona i San Sebastián  


Imatge promocional de l'espectacle


Nota de premsa de l'AJUNTAMENT  

Rebuda el dia 13/4/2021  

Aquests propers dies Blanes tornarà a ser un plató de rodatge a l’aire lliure, en un dels seus escenaris naturals que reuneixen l’atractiu que defineix la Costa Brava. En aquest cas es tracta d’una sèrie de televisió per a la coneguda plataforma d’entreteniment audiovisual Netflix, que du per títol ‘Bienvenidos a Edén’.

És un thriller juvenil que compta amb diverses localitzacions arreu de Catalunya i l’estat espanyol. Així, a banda de Blanes, també hi haurà escenes rodades a Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Barcelona, Lanzarote, San Sebastian i Teruel, entre d’altres municipis. Està produïda per ‘Brutal Media Producciones’ per a Netflix, i la dirigeixen Daniel Benmayor i Menna Fité.

Entre l’elenc protagonista s’hi compten els actors i actrius Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró, entre d’altres. La sèrie compta amb vuit capítols, i l’argument gira a l’entorn d’un centenar de joves que reben una invitació per assistir a un festival de música a una illa paradisíaca. Una dotzena d’ells perden el vaixell de tornada i s’han de quedar a l’illa.


Requisits per participar  

La productora ha iniciat un càsting, a la recerca d’homes i dones majors de 16 anys que vulguin intervenir-hi com a extres per a les sessions de rodatge que es faran a Blanes, Malgrat i Lloret. En cas d’estar interessats /-des cal enviar un correu electrònic a eduardo.garcia@temps.es indicant en l’assumpte ‘ISLA’. S’hi ha d’aportar diverses dades, com ara el nom i cognoms, telèfon de contacte i l’edat.

També s’han d’indicar les talles –alçada, talles de pantaló i samarreta i número de peu pel calçat-; el lloc de residència; si es disposa de vehicle propi; disponibilitat temporal; i dues fotografies recents de la cara i del cos sencer, sense portar ulleres de sol ni gorres que tapin la cara. Des del Departament de Selecció de Càsting es posaran en contacte amb les persones. Val a dir que els càstings, a causa de les mesures de contenció sanitàries per prevenir el contagi de la COVID-19, no es fan de manera presencial, es realitzen telemàticament.



Comentaris