Jose Manuel Morales 'Prodi', blanencs que repeteixen

Escollit coordinador de Confluència Jove conjuntament amb Zaida Linares  

L'assemblea de les joventuts d'En Comú Podem de les comarques gironines renova direcció un any després de la seva constitució. El blanenc repeteix i la silenca substitueix la gironina Maria Monje  


Imatge facilitada per l'organització  

Nota de premsa de BLANES EN COMÚ PODEM  

Rebuda el dia 11/4/2021  


Confluència Jove de les comarques gironines, l'organització juvenil d'En Comú Podem (ECP), ha celebrat aquest diumenge la seva Assemblea General un any després de la seva constitució per renovar la seva executiva, encapçalada pel blanenc Jose Manuel Morales 'Prodi', que repeteix, i la silenca Zaida Linares, fins ara responsable de comunicació i que substitueix la gironina Maria Monje.

La nova direcció -integrada pels co coordinadors a més de Rubén Paz de Girona (que seguirà portant acció política i assumeix també comunicació) i Míriam Duran de Platja d'Aro (responsable de transparència)- ha estat aprovada per unanimitat igual que l'informe polític del mandat 2020-2021. En el mateix es destaca que “en un període breu no és poca la feina feta per les joventuts dels comuns a comarques gironines”, posant en valor la seva participació als moviments socials i a la candidatura d'ECP a les darreres eleccions catalanes del 14F, la creació del butlletí digital 'Tinta Jove' i haver incrementat la seva presència a les xarxes socials, sobretot a Instagram amb 'Xerrem en Comú', les seves entrevistes setmanals a activistes i càrrecs públics.

El tàndem Morales-Linares, que va presentar prèviament la seva candidatura a primàries, ha proposat a l'assemblea que la responsabilitat d'Organització l'assumeixi l'equip executiu, cosa que també ha estat acceptada per unanimitat.

La nova coordinadora de Confluència Jove de CCGG, Zaida Linares, ha agraït la confiança de les bases, ha valorat la “cohesió” de l'equip i s'ha compromès a treballar per “ampliar la nostra base i pels nostres drets com a joves feministes i de classe treballadora”. Per la seva part, el co coordinador Jose Morales 'Prodi' ha assegurat que “si l'anterior mandat va ser el de consolidar la presència als moviments socials, aquest serà el de l'agenda municipal 2023 per ampliar la nostra presència municipalista”.

A l'acte de cloenda hi han participat la diputada gironina d'En Comú Podem al Congrés, Laura Lopez, la responsable d'Organització de Catalunya en Comú, Agnès Petit, la darrera candidata d'ECP a les catalanes, Rosa Lluch, i les coportaveus de la Confluència Jove de Catalunya, Carla Galeote i Yosef Bakali.

La diputada d'ECP ha encoratjat a Confluència Jove a “no defallir en les vostres ganes de lluitar en una situació tan complexa per a la joventut com l'actual” i ha revindicat que cal que “el govern progressista que hem aconseguit a l'estat sigui encara més progressista”. Per acabar, la candidata d'ECP per Girona a les darreres catalanes, la historiadora Rosa Lluch, ha volgut agraïr a l'organització juvenil el suport incondicional rebut durant la campanya i més enllà.


Biografia Zaida Linares i Jose Manuel Morales 'Prodi', co coordinadors Confluència Jove CCGG  

Zaida Linares Vélez: 25 anys, de Sils (La Selva). Historiadora de l’art especialitzada en projectes educatius en centres d’art. Activista en la Plataforma Feminista de Girona i coordinadora del Moviment Democràtic de Dones de Sils. Membre de l'executiva dels Comuns de les CCGG. Ha estat la candidata número 9 a la llista d'ECP Girona pel 14F. Considera essencial “lluitar per un futur on es valorin les cures i que evolucionem cap a una vida digna, feminista i justa”. Sempre té present que “l’empatia i l’educació són els motors del canvi”.

Jose Manuel Morales García 'Prodi': 27 anys, de Blanes (La Selva). Treballador de l'Hostaleria. Delegat sindical i afiliat a CCOO. Responsable de l'Àrea Social de Blanes en Comú Podem. Activista i raper. Ha estat el candidat número 11 a la llista d'ECP Girona pel 14F.



Comentaris