Avui a la Cooperativa Setmana Europea de l'energia

DARRERA HORA  

Per segon any consecutiu aquest dissabte 30 d'octubre el Casal La Cooperativa de Blanes a posat el seu granet en la Setmana Europea de l'Energia. Ha sigut una sessió en pla molt familiar seguim la temàtica d'aquest any de contestar les preguntes dels assistents.

S'ha parlat d'autoconsum, eficiència i estalvi. Els ponents voluntaris són els que es preocupen dels drets i neguits en temes energètics. Els que demanem una transició energètica justa, solidària i sostenible. Malgrat el poc recolzament per la societat en la seva activitat. (ENRIC RIERA LOMBARTE - 30/10/2021)



Nota pregada ENRIC RIERA LOMBARTE  

Rebuda 29/10/2021  

Per segon any consecutiu el Casal la Cooperativa de Blanes organitza un acte per la Setmana Europea de l'energia.

Aquest any serà una xerrada interactiva que els assistents puguin pregunta principalment.



RELACIONAT

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Els ajuntaments, les entitats, les empreses i la ciutadania es poden adherir a la campanya promovent actuant i promovent accions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, que ja no pot esperar. (INSTITUT CATALÀ D'ENERGIA - 25/10/2021)



Comentaris