Cursa virtual "Corre per les Mames" oberta la inscripció

Organitzada per l'Oncolliga  

La iniciativa se celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama  


Imatge facilitada per l'organització  

Nota de premsa ONCOLLIGA   

Rebuda 08/10/2021  

La Fundació Oncolliga Girona celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre la segona edició de la cursa “Corre per les mames”, una iniciativa nascuda l’any passat en el context de pandèmia de la Covid-19 com a activitat per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama (19 d’octubre). Es tracta d’una cursa virtual en la qual es convida els participants a fer una ruta de 5 o 10 km caminant o corrent per l’entorn del seu municipi lluint la samarreta de l’esdeveniment.

No hi haurà cap recorregut marcat per l’organització, ni cap punt de concentració ni horari de sortida. Es tracta d’una activitat totalment lliure que cadascú pot fer allà on vulgui i a l’hora que vulgui. Amb la inscripció (donatiu de 10 euros) s’obté la samarreta commemorativa de la jornada, que es pot recollir en una trentena de poblacions de les comarques gironines on l’Oncolliga hi té delegació. La samarreta estarà garantida per a totes les persones que s’inscriguin fins el 12 d’octubre. Els inscrits a partir d’aquesta data tindran com a obsequi una motxilla de l’entitat.

L’objectiu és tenyir de rosa els pobles i ciutats de les comarques gironines amb un esdeveniment obert a tothom, en el qual es pot participar en solitari o en companyia d’amics o familiars, això sí, complint estrictament les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Per tal que la iniciativa tingui el màxim impacte i visibilitat possible, l’Oncolliga anima els participants fer-se una foto lluint la samarreta de la cursa i a compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #correperlesmames.

Les inscripcions ja estan obertes a: 

www.oncolligagirona.cat.



Comentaris