JUNTS PER BLANES es reuneix amb el Conseller de Salut

En el marc del dia internacional de la salut mental. 


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa JUNTS x BLANES 

Rebuda 10/10/2021 


En el Dia Mundial de la Salut mental, el conseller de salut, Josep Maria Argimon, ha participat avui a l’acte central de les comarques gironines que ha tingut lloc a Blanes i en el qual també ha intervingut la Presidenta de l’Associació Família i Salut Mental, acompanyats de les autoritats locals.

Posteriorment, el conseller ha mantingut una reunió de treball amb diversos membres de la coordinadora local de Junts per Blanes, encapçalada per David Escobedo, la regidora Mia Ametller i el coordinador comarcal de Junts a la Comarca de la Selva, Jordi Camps.

L’objectiu de la trobada era abordar amb el màxim responsable de salut del nostre govern temes d’interès de la població blanenca, com és la necessitat de millora del servei d’urgències de l’hospital comarcal i la tornada a la normalitat dels serveis d’atenció primària, entre d’altres.

Així mateix, també s’ha debatut la preocupació per la situació actual de l'Hospital Asil Sant Jaume, també denominat Hospital Sociosanitari Sant Jaume de Blanes, situat al carrer Mossèn Jaume Arcelòs. L’equipament, que té patrimoni propi i personalitat jurídica independent, està actualment gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i són preocupants, pel seu futur, les nombroses baixes de patrons i l’escassa representació blanenca que hi ha al consell rector de la Corporació.

En aquest sentit, des de Junts per Blanes apostem per al manteniment de les places públiques que té actualment l’Hospital-Asil, un creixement sostenible de l’equipament i una ampliació de serveis que pugui millorar l’atenció als blanencs.



Comentaris