Taller de cinema i animació abstractes al Marimurtra

Per participar al Punto y Raya Festival Junior. 

Aquesta activitat, adreçada a infants de 7 a 12 anys, pretén obrir les portes de la creativitat i oferir noves mirades sobre el Jardí Botànic de la Costa Brava. 


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST. 

Nota de premsa MARIMURTRA  

Rebuda 01/10/2021 

El proper dia 9 d’octubre el Jardí Botànic Marimurtra serà l’escenari d’un taller adreçat a nenes i nens de 7a 12 anys l’objectiu del qual serà la creació d’un curt de cinema o animació abstracta de temàtica botànica i que serà presentat a l’edició 2021 del prestigiós Cruz y Raya Festival Junior, que se celebrarà els dies 22 i 23 d’octubre a Breslavia, Polònia.

El taller, d’unes 4 hores de durada, tindrà com a objectiu incidir en la creació col·lectiva (entre tots els participants) d’una peça que permeti la reflexió sobre formes, textures i colors a partir dels elements botànics del Jardí Botànic Marimurtra. Aquest taller serà conduit per la coneguda artista plàstica Anita Garcia a qui acompanyaran guies i monitors del Jardí Botànic Marimurtra.

Amb aquesta activitat, la Fundació Carl Faust, propietària i gestora del Jardí Botànic Marimurtar, pretén promoure noves mirades sobre el Jardí Botànic de la Costa Brava. En concret, una mirada basada en la creativitat i les possibilitats de l’art abstracte. El taller té una forta component pedagògica i educativa donat que s’adreça a infants a qui es guiarà i demanarà fer una reflexió estètica a partir dels elements del seu voltant.


Més informació d’aquest taller a 

www.marimurtra.cat/bloc/marimurtra-de-cine



Comentaris