Activitats de la Setmana de la Ciència a Marimurtra

Els dies 20 i 21 de novembre continuen les activitats relacionades amb la Setmana de la ciència al Jardí Botànic de la Costa Brava  




 

Nota de premsa MARIMURTRA  

Rebuda 08/11/2021  


Els actes de la Setmana de la Ciència continuen aquest cap de setmana al Jardí Botànic Marimurtra amb la celebració de dues activitats obertes al públic.

1) Marimurtra + Científic – Una activitat concebuda per presentar i donar a conèixer a tothom les activitats científiques de Marimurtra. Per tercer any consecutiu, el ‘Marimurtra + Científic’ dona la possibilitat de conèixer més a fons els programes de voluntariat que es fan a Marimurtra, els projectes d’elaboració i tractaments amb extractes naturals, les tasques d’herbari, de banc de llavors i, finalment, el programa de Mosquito Alert.

El format del matí serà d’unes presentacions molt breus de cada tema i un taller final en format ‘speed science’ en què els participants tindran ocasió d’elaborar ells mateixos un herbari, una selecció de llavors, veure com s’elaboren els extractes naturals o descobrir el cicle vital del mosquit tigre.

2) La biodiversitat de Marimurtra – Visita guiada pel Jardí Botànic Marimurtra que aprofundeix en els punts clau de desenvolupament i manteniment de la biodiversitat vegetal, però també animal, al Jardí Botànic.

Les dues activitats s’inscriuen en el context de la Setmana de la Ciència i són gratuïtes.

La informació completa dels actes de la Setmana de la Ciència al Jardí Botànic Marimurtra es pot trobar a: 

www.marimurtra.cat/setmana-de-la-ciencia



La Fundació Carl Faust va ser creada el 1951 pel creador del Jardí Botànic Marimurtra, Carl Faust, amb l’objectiu de donar continuïtat a la seva obra. Entre els seus objectius fundacionals hi figuren “...la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques...”.



Comentaris