"L'equip de govern arriba a acords que desprès no compleix"

JUNTS PER BLANES RETREU AL GOVERN LA SEVA FALTA DE PROJECTE I AMBICIÓ I VOTA EN CONTRA DEL PRESSUPOST MUNICIPAL PEL 2022. 

Junts per Blanes remarca que ha perdut la confiança en l’equip de govern municipal davant la falta de projecte polític per la vila i dels successius incompliments dels acords, per part del govern, que anaven dirigits a generar oportunitats pels diferents sectors i millora de la qualitat de vida de la ciutadania.


Imatge facilitada per l'organització

Nota de premsa JUNTS x BLANES 

Rebuda 25/11/2021 


La regidora Mia Ametller ha iniciat la seva intervenció recordant que Junts per Blanes ha ajudat a tirar endavant els darrers pressupostos de manera participativa i arribant a acords per aconseguir millores per la ciutadania, en un clar exercici de responsabilitat.

Malgrat tot, ha constatat que els acords als quals l’equip de govern ha arribat durant aquest període no s’han complert, com: 

  • la millora de la zona turística als Pins, 
  • el pla d’usos de la plaça dels dies feiners, 
  • la prefectura de policia, 
  • el projecte cultural del vescomtat de Cabrera 
  • els nous equipaments socials i esportius. 

També ha destacat la regidora és que no s’ha dut a terme, tal i com es va acordar, cap reunió de seguiment amb els grups polítics per revisar les partides ampliables que constaven al projecte del pressupost 2021 i per continuar fent el seguiment de l’estat d’execució del mateix.

L’anomenat “govern del canvi” sempre parla de treball conjunt, però a l’hora de posar-s’hi, les reunions són escasses, amb poc contingut i un marge de negociació molt limitat.

En aquests moments, l’objectiu del govern és la de dotar de musculatura financera de l’ajuntament de Blanes, deixant de banda els carrers, les neteges, els llocs de treball i l’impuls econòmic que la vila necessita. No hi ha programes de dinamització econòmica ni tampoc veiem quins incentius s’ofereixen al món empresarial o quines subvencions hi ha per al foment de l’ocupació, entre altres temes.

Mantenim el que vam expressar en la votació de les ordenances fiscals del 2022, moment en què ja vam qüestionar tant els ingressos com les fórmules que es pretenen aplicar per fer-ho viable. I per tant, votarem en contra d’uns pressupostos que malgrat tenen aspectes positius, són poc ambiciosos i reflecteixen una clara manca de projecte per la nostra ciutat i la seva gent.

Junts per Blanes ha perdut totalment la confiança en l’equip de govern, constatant que la ciutadania ha complert i que el govern no ha estat a l’alçada ni ha correspost la responsabilitat mostrada pels blanencs i blanenques. Mantenim el nostre compromís amb Blanes i la seva gent i continuarem fent d’altaveu de les persones que ens van fer confiança i de les que mica en mica s’han anat acostant al llarg d’aquest mandat.



Comentaris