Sessió plenària del Consell Comarcal octubre 2021

Entre els punts de l'ordre del dia d'avui hi ha la presa de possessió de Gregori Martínez,com a conseller comarcal d'ERC  


Imatge LASELVATV.CAT  

Nota de premsa CONSELL COMARCAL  

Rebuda 26/10/2021  


El Consell Comarcal de la Selva celebra aquest dimarts a la tarda, a partir de dos-quarts de sis de la tarda, una nova sessió plenària ordinària. La sessió, que es farà telemàticament, s'iniciarà amb l'aprovació de les actes anteriors i la supervisió d’òrgans de govern diversos. Així, tindrà lloc la dació de comptes de diverses relacions de Presidència i Gerència, entre altres.

Seguidament serà el torn de la presa de possessió de Gregori Martínez com a nou conseller comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya. Gregori substitueix Felipe Juan Gonzàlez, que va dimitir ja fa uns mesos.

Una vegada hagi pres possessió Gregori Martínez com a nou conseller comarcal d’ERC, serà el torn per a l’aprovació de la tercera modificació prevista en el plec del contracte d'explotació, conservació i manteniment dels sistemes de sanejament en l'àmbit del Consell Comarcal de la Selva pel que fa a la posada en servei del nou sistema de sanejament en alta de Maçanet de la Selva.

Seguidament es farà l'aprovació definitiva del Compte general de l'exercici 2020 i l'aprovació inicial de la modificació de les ordenances fiscals per l’any 2022. El ple d’avui també servirà per aprovar les bases i la convocatòria de la XV Beca de Recerca la Selva 2021 i per aprovar el text refós del Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes del Consell Comarcal de la Selva 2021-2024.

El darrer punt de l'ordre del dia d’avui serà posar en coneixement la dimissió de la consellera comarcal d’Esquerra Republicana Emma Puigví.

Pel que fa les mocions i propostes urgents, el grup comarcal de Ciutadans-la Selva ( Cs) ha presentat una moció perquè s'estableixi l'obligatorietat de celebrar un Debat sobre l'estat de la comarca de la Selva amb periodicitat anual. El ple finaltizarà amb un torn obert de precs i preguntes.



Comentaris