Setmana de la Ciència en dos caps de setmana al Marimurtra

Fins al 21 de novembre, el Jardí Botànic Marimurtra acollirà diferents actes relacionats amb la Setmana de la Ciència  


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST  

Nota de premsa MARIMURTRA   

Rebuda 05/11/2021  


Un any més, la Fundació Carl Faust participa a la Setmana de la Ciència amb diferents actes i activitats que tindran com a escenari el jardí botànic Marimurtra. Enguany, els actes relacionats amb aquest esdeveniment científic s’allargaran durant dos caps de setmana, del 12 al 21 de novembre.


12 i 13 de novembre: cap de setmana dedicat a Francis Hallé  

El primer cap de setmana es centrarà en un seguit d’activitats organitzades conjuntament amb Sello Arboleda en homenatge als 50 anys de professió del prestigiós botànic Francis Hallé. Els actes consistiran en un seguit de conferències al voltant de la temàtica de la intel·ligència de les plantes i de l’arquitectura dels arbres, i d’un taller de dibuix d’arbres el dissabte dia 13. Tots els actes comptaran amb la participació el propi Francis Hallé al Jardí Botànic Marimurtra. Es pot trobar més informació d’aquests actes a www.marimurtra.cat/halle


20 de novembre: Marimurtra + Científic  

Aquest és un esdeveniment concebut per comunicar els projectes científics més importants que tenen lloc a Marimurtra, com l’elaboració d’extractes vegetals, l’elaboració de l’herbari, el manteniment del banc de germoplasma o el voluntariat internacional. El matí està concebut per exposar totes aquestes activitats d’una manera amena i accessible, buscant la implicació de la ciutadania en la divulgació científica que es fa des de Marimurtra.


21 de novembre: visita guiada ‘La Biodiversitat de Marimurtra’ 

Amb aquesta visita guiada s’aprofundeix en els valors de gestió mediambiental de Marimurtra, un dels dos únics jardins botànics de Catalunya i l’únic de la demarcació de Girona.

Tota la informació de la setmana de la Ciència a Marimurtra es pot trobar a www.marimurtra.cat/setmana-de-la-ciencia



La Fundació Carl Faust va ser creada el 1951 pel creador del Jardí Botànic Marimurtra, Carl Faust, amb l’objectiu de donar continuïtat a la seva obra. Entre els seus objectius fundacionals hi figuren “...la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques...”.



Comentaris