Avui Ple ordinari de l'Ajuntament desembre de 2021

Darrer ple de l'any. 

Serà una sessió híbrida, que combinarà la presència de l’alcalde i portaveus municipals a la Sala de Plens, amb la connexió telemàtica de la resta de regidors i regidores. 


Imatge facilitada per la institució.  


Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 29/12/2021 

Aquest proper dijous, 30 de desembre, tindrà lloc el darrer ple ordinari d’aquest any 2021 convocat per l’Ajuntament de Blanes. En aplicació de les noves mesures de contenció preventiva per a l’expansió de la COVID emeses pel govern català, la sessió serà híbrida després que justament les dues anteriors que s’han celebrat havien tornat a la normalitat i havien sigut presencials.

Per contra, el ple d’aquest proper dijous serà híbrid: combinarà la presència de l’alcalde i els portaveus dels grups municipals a la Sala de Plens amb la connexió telemàtica de la resta de regidors i regidores. Aquesta nova manera de celebrar els plens és possible gràcies a la implementació de diverses millores tecnològiques que s’han posat en marxa durant les darreres setmanes a l’equipament municipal.


10 punts a l’ordre del dia. 

L’ordre del dia del ple inclou un total de 10 punts, començant pels tres que sempre en formen part de manera habitual: l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, donar compte de sentències judicials i donar compte de resolucions d’Alcaldia. Aquest darrer punt es refereix en aquest cas a l’aplicació de la recomanació de teletreball de la Generalitat de Catalunya.

El quart punt de l’ordre del dia donarà compte del certificat d’acord de l’Ajuntament d’El Paso agraint la solidaritat i recolzament mostrat pel consistori blanenc a través de la moció aprovada el 30 de setembre de suport a les persones damnificades per l’erupció del volcà Cumbre Vieja a l’Illa de la Palma. El primer tema de debat serà un canvi de representant polític en un dels òrgans col·legiats competència del ple.

Tot seguit, el punt sisè inclou l’aprovació de diverses propostes acordades en la darrera sessió de la Comissió del Nomenclàtor celebrada a mitjans d’aquet mes de desembre, mentre que el punt setè es refereix a una modificació respecte la prestació del servei de vigilància especial de Teleassistència.

El vuitè punt de l’ordre del dia es refereix a la modificació puntual d’un article del POUM, el Pla d’Ordenació Urbana Municipal, i el novè és una moció presentada conjuntament pels grups municipals d’ERC, JxB i BECP. La proposta d’acord demana el suport al model d’escola i a la llengua catalana.

Per últim, el darrer punt de l’ordre del dia, com en totes les sessions ordinàries, seran els Precs i Preguntes. El ple municipal s’emetrà simultàniament per streaming a través de la plana de l’Ajuntament a Facebook i Youtube, així com del web del consistori.



Comentaris