Marimurtra rep el Nadal amb l’entrada gratuïta

Per a nenes i nens. 

Un any més, els infants podran gaudir del Jardí Botànic de la Costa Brava durant totes les festes de Nadal. 


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST

Nota de premsa MARIMURTRA 

Rebuda 21/12/2021 

Per quart any consecutiu, la Fundació Carl Faust dona la benvinguda al Nadal amb la campanya ‘El Nadal dels infants a Marimurtra’, amb la que els infants de fins a 11 anys podran gaudir de l’entrada gratuïta al Jardí Botànic Marimurtra. La promoció serà vàlida des del dimecres dia 22 de desembre i fins al 9 de gener, amb l’objectiu que les famílies tinguin l’oportunitat de visitar el jardí botànic de la Costa Brava plegats aprofitant les vacances escolars de les festes nadalenques.

D’aquesta manera, la Fundació Carl Faust fa una proposta engrescadora, educativa i segura a les famílies per gaudir del Jardí Botànic. En aquest sentit, Marimurtra ofereix a més un espai ampli i a l’aire lliure que es pot visitar amb la màxima seguretat.

Durant la visita, els més menuts i menudes podran descobrir en família els hotels d’insectes que conviuen a Marimurtra, els ocells que volen pel Jardí, l’horta ecològica, les més de 4.000 espècies del botànic i veure com es relacionen tots els elements entre si.

Les entrades es poden adquirir a l’entrada del Jardí Botànic Marimurtra o a l’enllaç https://bit.ly/nadal-infants-marimurtra


Dies tancats per Nadal 

El Jardí Botànic Marimurtra té obertes les seves portes durant tot l’any excepte les dates més senyalades de les festes nadalenques. Així, estarà obert de 10.00h a 15.00h de diumenge a divendres i els dissabtes de 10.00h a 17.00h (última admissió 1 hora abans del tancament) excepte els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre, i els dies 1, 5 i 6 de gener en què el Jardí romandrà tancat.



El Jardí Botànic Marimurtra és propietat i és gestionat per la Fundació Privada Carl Faust, que va ser creada el 1951 per Carl Faust amb l’objectiu de donar continuïtat a la seva obra. Entre els seus objectius fundacionals hi figuren “...la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques...”.

El Jardí Botànic Marimurtra té la qualificació de Bé Cultural d’Interès Nacional i el 2009 la Fundació Carl Privada Carl Faust va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.



Comentaris