No val a badar tríptic amb les activitats nadalenques.

L’Ajuntament de Blanes recupera l’edició. 

Després de l’impàs de l’any passat per la COVID, s’ha reprès la publicació amb 5.000 exemplars d’una completa agenda d’activitats que culminen amb la Cavalcada de Reis. 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 12/12/2021 


Una altra de les activitats que s’ha recuperat aquest 2021 després que les mesures COVID no aconsellaven que es fessin l’any passat, és la publicació del tríptic informatiu que recull totes les activitats que es fan a Blanes coincidint amb aquestes dates. La majoria són actes i esdeveniments relacionats directament amb el període nadalenc.

Es tracta d’un tríptic que des de fa anys publicava l’Ajuntament de Blanes perquè cap persona no es perdés la gran quantitat d’activitats que s’hi fan, i així les pugui tenir compendiades en un sol fulletó. Així com en anteriors edicions se n’havia ocupat el Departament de Promoció de la Ciutat, enguany n’ha tingut cura el Departament de Participació Ciutadana. Se n’han editat 5.000 exemplars, que aquests dies s’han distribuït a les dependències municipals i llocs d’interès.


Una 60ena d’activitats nadalenques 

El tríptic nadalenc aplega una 60ena d’activitats que s’estan fent durant el mes de desembre i els primers dies de gener, i posen l’accent d’una manera especial en aquells esdeveniments relacionats amb les festes nadalenques. Ordenades cronològicament, hi ha activitats per a tots els gustos i edats. Tot i que la major part es concentrin durant les dues primeres setmanes, també és cert que enmig de les festes l’agenda està molt farcida d’al·licients.

La primera plana interior arrenca amb l’exposició ‘Beulas 100 anys’ que es podrà visitar a Casa Saladrigas fins el dissabte 18 de desembre, i les següents activitats són les que es van poder gaudir tot just arrencar el nadalenc mes de desembre: la inauguració del pessebre monumental, de l’arbre dels desitjos i de l’enllumenat nadalenc que decora aquest 2021 el doble de carrers i avingudes.

Concerts, esports, contes, tallers, festivals, caminades, espectacles teatrals, cercaviles, presentacions de llibres, màgia, inflables, mercats i un bon grapat d’entreteniments que també compten amb quatre apartats especials aplegats al tríptic. Un dels apartats està reservat per enumerar les activitats que s’han organitzat des de diverses entitats i serveis per contribuir a la recollida de fons econòmics a benefici de ‘La Marató de TV3’.


Quatre apartats 

El segon gran apartat inclou les activitats específiques al voltant del personatge fantàstic d’Es Tió de Blanes. Aquest 2021 hi haurà hagut fins a cinc activitats que giraran al seu entorn: la cercavila d’arribada i les quatre festes del ‘Caga Tió’ que es faran a Can Borell, La Plantera, Mont-Ferrant i Dintre Vila. Per la seva banda, el tercer gran apartat inclou les set visites de Patges Reials que hi haurà a partir del 2 de gener arreu de Blanes: a La Plantera, Mont-Ferrant, Can Borell, Valldolig, Mas Enlaire, Quatre Vents i la Carretera de Lloret-La Pedrera.

Per últim, el quart apartat està dedicat única i exclusivament a l’esdeveniment de les festes nadalenques que traspua la major quantitat de màgia i expectació, que també es va haver de suspendre l’any passat per la COVID. La Cavalcada de Reis de ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, que tindrà lloc el dimecres 5 de gener, amb alguns canvis respecte anteriors edicions, però amb els principals ingredients que no faltaran perquè petits i grans gaudeixin de l’espectacular rua.


L’Agenda del Nadal a Blanes també es pot consultar a la web municipal:  

https://www.blanes.cat/docweb/agenda-2021-12-nadal



Comentaris