El Teatre promociona els espectacles pel 2022

Amb la campanya ‘Aquest Nadal Regala Cultura’ a Blanes i Lloret. 

Es fa un 25% de descompte de set espectacles professionals: ‘Siveria’, ‘Final de Partida’, ‘El·lipsi’, ‘A Vueltas con Lorca’, ‘Veus que no Veus’, ‘Els Colors de Duke Ellington’ i ‘Montaña Rusa’. 



Nota de premsa AJUNTAMENT  

Rebuda 27/12/2021 

En la línia de l’exitosa experiència que ja va endegar l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes fa pocs anys, aquesta vegada els escenaris dels Teatres de Blanes i Lloret han sumat esforços per una promoció on, en definitiva, es proposa fer un obsequi en forma d’experiència. Es tracta de la campanya ‘Aquest Nadal Regala Cultura’, i l’organitza el Teatre de la Costa Brava Sud a través dels dos escenaris de les poblacions veïnes.

La campanya promocional consisteix en oferir un 25% de descompte per la compra d’espectacles professionals que es representaran als dos teatres a partir de l’any vinent. La campanya que ofereix la possibilitat de comprar entrades d’espectacles professionals amb aquest descompte es va posar en marxa dimarts passat, 21 de desembre, i finalitzarà la vigília de reis, el 5 de gener.

En total, són 7 funcions, que començaran a partir del 5 de febrer i finalitzaran el 24 d’abril. Al Teatre de Blanes s’han programat tres d’aquests espectacles amb descompte, mentre que al de Lloret de Mar s’hi allotjaran els quatre restants. Els espectacles són ‘Siveria’, ‘Final de Partida’, ‘El·lipsi’, ‘A Vueltas con Lorca’, ‘Veus que no Veus’, ‘Els Colors de Duke Ellington’ i ‘Montaña Rusa’.

Cal dir que l’any vinent també s’ha programat dos altres representacions al Teatre de Blanes. El primer d’ells és de l’Escena Professional, l’espectacle infantil ‘El monstre de colors’, que no s’ha inclòs en la promoció perquè les entrades ja estan exhaurides. D’altra banda la funció de l’Escena Local ‘Garrí al Forn amb Compota de Reineta’ tampoc entra en la promoció i mantindrà el seu preu originari sense descompte.


Més informació: 

https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio.html



Comentaris