Avui al teatre de Blanes Desperta! de Jordi del Rio

Coincidint amb els seus 30 anys als escenaris 

Està inclòs a la programació de Rialles i començarà a les 17’30h amb entrades a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/391-desperta--rialles.html 


Imatge facilitada per la institució. 


Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 17/02/2022

Diumenge vinent, 20 de febrer, a la seva hora habitual, 2/4 de 6 de la tarda, el Teatre de Blanes allotjarà una nova representació inclosa al cicle d’espectacles infantils i familiars que organitza l’Agrupació Rialles Blanes amb el suport de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes. En aquesta ocasió es tracta d’una funció de teatre i pallassos que entretindrà petits i grans, que comptarà a més a més amb un destacat al·licient afegit.

S’oferirà ‘Desperta!’, de la Companyia Jordi del Río, una trama protagonitzada per la Lisanlússapa i en DelRi –interpretats per Elisa Jorba i Jordi del Río-, dos comediants que comparteixen la seva passió pel teatre explicant les seves entretingudes i divertides històries. Són relats carregats d’humor i imaginació que desperten les emocions i els sentiments, independentment de l’edat que es tingui, perquè hi ha qui –sortosament!- mai no deixa de veure la vida a través de l’infant que va ser potser fa molt temps.

Lisanlússapa i DelRi explicaran cinc històries originals que prometen no deixar indiferent ningú, i que –fent referència al títol de l’espectacle- faran despertar d’emoció o de riure... o fins i tot les dues coses alhora. Donen vida a personatges tan singulars com dues fulles que s’enamoren o uns germans que busquen el sentit de les seves vides i el troben actuant de clowns en un hospital, de la mateixa manera que ho fa el propi Jordi del Rio amb els Pallapupes a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Cinc històries que aparentment no estan connectades les unes amb les altres, però que en realitat estan relligades per una trama subterrània que parla de l’expertesa d’una companyia avalada per la vocació dels seus components i –sobretot- el seu principal artífex: Jordi del Río. La funció d’aquest proper diumenge promet a més a més ser un xic més especial del què ja és habitual en tots els espectacles de Rialles Blanes.


30è aniversari 

I és que, coincidint amb la funció que tindrà lloc al Teatre de Blanes, la Companyia Jordi del Río complirà un assenyalat aniversari. Aquest 2022 fa 30 anys que Jordi del Río va prendre una decisió molt trencadora: deixar enrere una feina fixa per endinsar-se en el sempre fascinant però alhora imprevisible món dels escenaris.

Durant 20 anys, Jordi del Río va treballar al costat de companyies i artistes com Toni Albà, Marcel Gros, Setrill, Teiatru, o bé Chapertons. Posteriorment, Jordi del Río va fundar la seva pròpia companyia. Des de llavors espectacles com ‘Clic!’, ‘Menuda Comèdia!’, ‘Ludus’ i ‘L’Avi Tonet’ –de la qual ja n’ha fet al voltant de 140 funcions- i ara amb la més nova ‘Desperta!’, avalen la vàlua d’un artista de llarg recorregut que –com dèiem abans- conserva encara intacta la seva mirada d’infant.

El nou muntatge de la Companyia Jordi del Río ‘Desperta!’, arribarà diumenge vinent 20 de febrer al Teatre de Blanes tot just en la seva tercera representació a l’hora habitual: 2/4 de 6 de la tarda. El preu per entrada és de 7€, si bé hi ha la possibilitat de comprar un abonament per veure tres espectacles al preu de 18€, o bé acollir-se al descompte d’1€ per entrada per a famílies nombroses acreditades, si bé aquest darrer descompte només es podrà aplicar en cas que les entrades es comprin a la taquilla del Teatre de Blanes.

Per a la compra anticipada d’entrades online d’aquest espectacle cal anar a l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/391-desperta--rialles.html i en cas que es vulguin comprar presencialment, es pot fer una hora abans que comenci la funció de diumenge vinent –és a dir a 2/4 de 5 de la tarda-, a la Taquilla del Teatre de Blanes.



Comentaris