Avui Ple ordinari de l'Ajuntament Febrer 2022

L’Ajuntament de Blanes convoca el primer ple presencial d’aquest 2022, corresponent al mes de febrer 

Es farà dijous vinent dia 24 a la seva hora habitual, les 7 del vespre, a la Sala de Plens municipal 


Imatge facilitada per la institució.


Nota de premsa AJUNTAMENT  

Rebuda 23/02/2022

Demà dijous, 24 de febrer, tindrà lloc el primer ple presencial d’aquest any 2022, convocat per l’Ajuntament de Blanes perquè tingui lloc a la Sala de Plens a la seva hora habitual, a partir de les 7 del vespre. Es reprenen d’aquesta manera les sessions presencials després que tot just el passat mes de novembre es va fer la segona sessió presencial del 2021.

D’aquesta manera, doncs, es retorna a la normalitat habitual pre-pandèmica que, com dèiem, tan sols s’havia trencat puntualment als plens dels mesos d’octubre i novembre, quan ja es van fer presencials. En canvi, amb l’empitjorament de la situació epidemiològica, tant al desembre com al gener es va haver d’optar per sessions híbrides, és a dir: que combinaven la presència de l’alcalde i portaveus polítics a la Sala de Plens, i la resta de regidors i regidores en connexió telemàtica.


12 punts a l’ordre del dia 

El ple d’aquest mes de febrer inclou un total de 12 punts a l’ordre del dia. Els tres primers són de caire administratiu i no deliberatius, de manera que seran exposats per l’alcalde sense sotmetre’s a votació. El quart punt tracta sobre l’atorgament de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional corresponents a l’any 2021.

Els dos següents punts debatran l’aprovació del Pla Local de la Dona i Igualtat de Blanes 2022-2025, així com l’aprovació inicial d’una modificació puntual de l’Ordenança Municipal que regula les autoritzacions d’ocupacions de via pública amb terrasses i vetlladors. El setè punt és sobre la modificació dels estatuts del Consell Municipal de Cultura, i el vuitè l’adhesió al Conveni amb el Consorci Vies Verdes de Girona.

Tot seguit es tractarà la modificació del pressupost municipal vigent, seguida per la proposta de prorrogar el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva en matèria d’activitats. Per últim, l’11è punt a l’ordre del dia és una moció presentada pel grup municipal del PSC en defensa de la inclusió financera i bancària de la gent gran.

El ple municipal, al ser ordinari, es tancarà amb l’habitual apartat de Precs i Preguntes. Perquè tothom qui vulgui pugui seguir el ple municipal del mes de gener, s’emetrà simultàniament per streaming a través de la plana de l’Ajuntament a Facebook i Youtube, al web del consistori i a través del 97.7 FM de Ràdio Blanes.



Comentaris