Blanes morir a hòsties s’imputa delicte d’homicidi

DARRERA HORA. 

L’autòpsia apunta que l’agredit en una discussió de trànsit a Blanes va morir per un aneurisma cerebral. 

Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES 

Rebut 01/02/2022 

L’autòpsia apunta que l’home agredit en una discussió de trànsit divendres passat a Blanes (Selva) va morir per un aneurisma cerebral i tenia una patologia prèvia, segons han confirmat fonts del cas a l’ACN. Els forenses hauran de determinar si la víctima va morir com a resultat dels cops que li va propinar el detingut (que va sortir en llibertat després de passar a disposició judicial dilluns) o si la malaltia que patia va influir en el desenllaç fatal. La causa està oberta provisionalment per un delicte d’homicidi a l’espera de tenir el resultat definitiu de l’autòpsia i les proves del cas.

Segons les mateixes fonts, testimonis de la disputa han explicat que l’arrestat i la víctima van tenir una disputa de trànsit i van aturar els vehicles prop d’una benzinera. Allà, el detingut va baixar del seu cotxe, es va dirigir cap al de la víctima i li va propinar diversos cops, primer a través de la finestreta i després ja amb la porta del vehicle oberta.

El serveis d’emergències mèdiques van aconseguir traslladar la víctima al Trueta i, des d’allà, a l’hospital Clínic on va morir l’endemà.



DARRERA HORA. 

Llibertat amb mesures cautelars per al detingut per la mort d’un home després d’una discussió de trànsit a Blanes. 

Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Rebut 31/01/2022

El jutjat d’instrucció 3 de Blanes, en funcions de guàrdia, ha acordat llibertat amb mesures cautelars per a l’home de 51 anys detingut per la mort d’un home després d’una discussió de trànsit que va tenir lloc divendres passat. Segons informa el TSJC, la jutgessa ha resolt retirar el passaport a l’investigat, li prohibeix sortir del país i estableix compareixences periòdiques al jutjat. La investigació està oberta provisionalment per un delicte d’homicidi, d’acord amb la petició del ministeri fiscal i a l’espera dels resultats de l’autòpsia que ha de determinar la causa de la mort. Després de la disputa, els serveis d’emergències van traslladar la víctima a l’hospital Clínic on va morir dissabte.


Imatge MOSSOS D'ESQUADRA

Un detingut per la mort d’un home després d’una discussió de trànsit a Blanes. 

Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Rebut 30/01/2022

Els Mossos han detingut un home de 51 anys com a presumpte autor de la mort d’un altre de 41 anys divendres a Blanes (Selva). Segons fonts policials, ambdues persones s’haurien discutit sobre les 16 hores arran d’un accident de trànsit a tocar d’una gasolinera del municipi. La víctima va ser hospitalitzada i va acabar morint, mentre que el presumpte agressor, a qui s’imputa un delicte d’homicidi, va ser detingut el mateix divendres. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets.



Comentaris