Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes a Blanes

Del 22 al 24 de febrer per a alumnes de la Selva 

Està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de La Selva II, i està adreçat a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior de Blanes, Lloret, Tossa, Maçanet i Vidreres 


Imatge facilitada per la institució.

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 18/02/2022 


El Teatre de Blanes allotjarà la setmana vinent per primera vegada una experiència adreçada a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Es tracta de les I Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes, que tindran lloc durant tres dies consecutius: de dimarts a dijous, del 22 al 24 de febrer, a partir de les 5 de la tarda i fins a quarts de 7 del vespre.

Està organitzat pel CRP –Centre de Recursos Pedagògics- de la Selva II que té la seva seu a Blanes, i abasta els instituts de les poblacions de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Maçanet de la Selva i Vidreres. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, que ha cedit l’equipament cultural perquè allotgi les tres jornades d’orientació.

Cada dia participaran representants d’una universitat al Teatre de Blanes per presentar a l’alumnat assistent les respectives ofertes d’estudis i serveis universitaris. Els nois i noies que vulguin accedir a la universitat el curs vinent poden assistir gratuïtament a l’experiència que s’ha organitzat per primer cop, amb l’objectiu que els i les estudiants puguin tenir més informació respecte el seu futur formatiu.

Els i les alumnes dels centres educatius poden assistir acompanyats de familiars, perquè així els dubtes que puguin sorgir es resolguin coincidint amb les respectives sessions que es faran. Dimarts, 22 de febrer, s’encarregarà de protagonitzar la jornada la Universitat Autònoma de Barcelona; el dimecres dia 23 la Universitat de Girona; i finalment el dijous 24 les jornades es tancaran amb la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya.


Més informació: 

https://serveiseducatius.xtec.cat/selva2/dinamitzacio/11-jornada-dorientacio-duniversitats-catalanes



Comentaris