Autobusos entre Pineda i Blanes a prendre pel sac la via

DARRERA HORA 

Matí de diumenge complicat a l’R1 de Rodalies al Maresme. El fort onatge dels darrers dies ha descalçat la via entre Pineda i Malgrat de Mar, cosa que ha obligat a tallar la circulació de trens. La incidència s’ha rebut a les 07.30 hores d’aquest diumenge, afecta de retruc l’RG1 (L’Hospitalet de Llobregat-Figueres/Portbou per Mataró) i s’ha establert un servei alternatiu per carretera amb autobusos entre Pineda de Mar i Blanes. Poc després de les 11.00 hores s’ha afegit una nova complicació a l’R1 per un atropellament mortal a Calella, a l’alçada del càmping Roca Grossa. La circulació de trens ha quedat interrompuda durant prop de tres hores entre Calella i Sant Pol, i el servei per carretera s’ha allargat entre Blanes i Arenys de Mar.

A les 13.45 hores s’ha pogut retirar el cadàver de les vies i s’ha recuperat la circulació de trens entre Pineda de Mar i Arenys de Mar. El comboi afectat per l’atropellament de la persona precipitada a les vies ha pogut retrocedir fins a l’estació. La incidència inicial per l’esvoranc entre Pineda i Malgrat de Mar es manté, els tècnics d’Adif continuen treballant a la zona i encara no hi ha previsió de restabliment de la circulació de trens. També s’ha recordat que l’estació de Malgrat de Mar i el baixador de Santa Susanna queden fora de servei per les dificultats d’accés dels autocars a ambdues instal·lacions. El fort onatge i l’insistent temporal de llevant dels darrers 15 dies podria ser la causa del descalçament de la via en aquest punt del Maresme.

(AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES - 27/03/2022)





L’R1 de Rodalies, tallada entre Pineda de Mar i Malgrat de Mar per descalçament de la via degut a l’onatge 


Imatge AJUNTAMENT DE SANTA SUSANNA

Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES 

Rebut 27/03/2022 

L’R1 de Rodalies es troba tallada entre Pineda de Mar i Malgrat de Mar (Maresme) per descalçament de la via degut a l’onatge. Segons ha informat Renfe, la incidència s’ha rebut a les 07.30 hores d’aquest diumenge, afecta de retruc l’RG1 (L’Hospitalet de Llobregat-Figueres/Portbou per Mataró) i s’ha establert ja un servei alternatiu per carretera amb autobusos entre Pineda de Mar i Blanes. Els tècnics d’Adif estan avaluant la situació i treballant a la zona, i no hi ha previsió de restabliment de la circulació de trens. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat. El fort onatge i l’insistent temporal de llevant dels darrers 15 dies podria ser la causa del descalçament de la via en aquest punt del Maresme.



Comentaris