Avui taller de cistelleria, primera cita dels Matins Marimurtra

Aquesta activitat, conduïda per Dani Iglésias posa en contacte la tradició cistellera i la utilització de materials vegetals amb el món de l’etnobotànica 


Imatge FAAOC.CAT


Nota de premsa MARIMURTRA  

Rebuda 08/03/2022 

Dani Iglésias, conegut pel seu projecte ‘Cal Cabasset’ serà el conductor de l’activitat que donarà el tret de sortida a la programació dels Matins de Marimurtra aquest proper diumenge 13 de març.

L’activitat, pensada per tota la família, pretén mostrar d’una manera pràctica i amena com la producció tradicional de cistells i altres estris realitzats amb matèria vegetal està íntimament relacionada amb la botànica i, en concret, amb el món de l’etnobotànica, és a dir, de la utilització de les plantes per part de l’home.

La sessió començarà al Jardí Botànic Marimurtra a les 09:30 i constarà d’una explicació inicial i una part pràctica en què els assistents podran posar en pràctica totes les tècniques tradicionals de la cistelleria fins a fer ells mateixos una petita joguina de vímet que podran conservar.

Amb aquesta incursió al món de la cistelleria es dóna inicia a la programació dels Matins de Marimurtra, una sèrie d’activitats programades al Jardí Botànic Marimurtra per donar a conèixer a tota mena de públics, de tota mena de nivells de coneixements botànics, diferents aspectes de la jardineria i la botànica.

A banda dels Matins de Marimurtra, la Fundació Carl Faust, responsable i propietària del Jardí Botànic Marimurtra, també ha programat per als propers mesos un seguit d’activitats formatives que es poden consultar a 

www.marimurtra.cat/activitats


es activitats compten amb el suport d’entitats de referència del sector

Comentaris