Cs Blanes votarà a favor de modificar el pressupost

Per a destinar 170.000 euros a la promoció i dinamització del municipi.  

El portaveu liberal, Cristhian Ortiz, també ha sol·licitat una partida de 3.000 euros perquè el barri de Mas Enlaire pugui fer una campanya de promoció.  


Imatge facilitada per l'organització.


Nota de premsa Cs BLANES 

Rebuda 29/03/2022 


El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Blanes, Cristhian Ortiz, ha anunciat que la formació liberal votarà a favor de la modificació del pressupost per a desbloquejar una partida de 170.000 euros destinats a la promoció i dinamització del municipi. Per a Ortiz, el govern “va tard” i la modificació de crèdit “és una mostra de la falta de planificació i una previsió nefasta” però facilitarà la seva aprovació perquè es destinarà a promoció de la ciutat “i des de Ciutadans sempre hem apostat pel creixement i per la millora de la vida econòmica, social i laboral dels veïns”.

D'altra banda, Ortiz ha assenyalat que la formació taronja també pretén que altres barris llueixin i es dinamitzin i no es destinin totes les partides únicament al centre, “per això hem proposat una partida de 3.000 perquè l'associació de veïns de Mas Enlaire i els seus comerciants facin una campanya de promoció en el barri”, ha indicat. El regidor ha lamentat que els diferents equips de govern que ha tingut Blanes els últims anys “han oblidat tots els barris confrontants per a centrar-se únicament en el centre i per això demanem la partida específica per a Mas Enlaire i esperem que això es vagi estenent a la resta”, ha assenyalat.  



Comentaris