Els mossos detenen dos joves i denuncien dues menors

Per agredir els vigilants de seguretat de l’estació de Blanes 


Imatge MOSSOS D'ESQUADRA


Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES 

Rebut 28/03/2022 


Els Mossos han detingut dos joves i han denunciat dues menors per agredir els vigilants de seguretat de l’estació de trens de Blanes (Selva). Els fets van tenir lloc aquest diumenge a primera hora del matí. Un grup d’un centenar de joves que havia sortit de festa es van encarar amb els vigilants, després que els fessin saber que la línia estava tallada perquè el fort onatge havia descalçat un tram de via al Maresme. Hi va haver cops i empentes i, arran de l’agressió, un dels vigilants va necessitar ser traslladat a l’hospital de Blanes. Havia rebut un cop al cap i li van haver de fer punts de sutura. Als dos detinguts, un menor i un jove de 21 anys, i a les dues denunciades se les acusa de lesions i atemptat a agent de l’autoritat.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís ahir cap a tres quarts de nou del matí. Aleshores, a l’estació de Blanes hi havia un grup d’un centenar de joves que tornaven de festa i volien agafar el tren. La línia, però, estava tallada perquè el fort onatge havia descalçat part de la via entre Pineda i Malgrat de Mar, i va obligar a suspendre el pas de trens a l’R1 i a l’RG1.

Renfe va habilitar un servei d’autobús alternatiu. Però quan els vigilants de seguretat van informar els joves que els trens no sortien, un grup de nois es van rebel·lar, van encarar-s’hi i van intentar accedir a l’andana. Fins i tot, una de les dues menors que van acabar denunciades, segons informen els Mossos, va arribar a envair les vies.


Punts de sutura 

Quan els vigilants de seguretat van intentar contenir els joves, aquests els van agredir amb cops de puny i empentes. Arran d’això, dos dels vigilants van patir ferides. D’aquests, un va necessitar ser traslladat a l’hospital de Blanes, perquè havia rebut un fort cop al cap i van haver de fer-li punts de sutura.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves (un de 21 anys i un menor) i van denunciar dues menors més per aquests fets. A tots ells se’ls acusa d’un delicte de lesions i d’un altre d’atemptat contra agent de l’autoritat.

ADN Sindical de Seguretat i Serveis de Catalunya, que representa el sector de la vigilància privada, ha fet públic el cas a Twitter. En una piulada, es veu un vídeo on els vigilants de seguretat intenten contenir el grup de joves que se’ls encara. A l’altra, ensenyen la lesió al cap que va patir el vigilant que va necessitar rebre punts de sutura, i critiquen manca d’efectius a l’estació de Blanes.



Comentaris