Nou recurs per ajudar als joves a trobar feina

Blanes posa en marxa el SLO Jove 

És un projecte de Promoció de la Ciutat i l’Àrea de Joventut i els propers dies 27 i 28 d’abril es faran les dues primeres sessions d’inscripcions, que es repetiran una vegada al mes 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 20/04/2022 


Aquest dimecres s’ha posat en marxa el SLO Jove, un recurs del Servei Local d’Ocupació, un nou projecte que neix del treball conjunt de Promoció de la Ciutat i l’Àrea de Joventut. Permetrà acompanya els i les joves en el procés de recerca de feina, així com en la intermediació laboral alperfil jove, ajusant.se a les característiques que té com a col·lectiu.

El SLO Jove està ubicat a la Nau4 Espai Jove, on es realitzaran els itineraris per inscriure’s. També hi haurà un espai on poder trobar les últimes ofertes de la Borsa de Treball, així com ordenadors i connexió a internet per poder fer la recerca activa de feina. Es tracta d’una extensió del Servei Local d’Ocupació, un recurs conegut també com el Club de la Feina.

L’objectiu dels dos serveis és el mateix: informació, assessorament, orientació professional i intermediació entre les persones interessades i el mercat laboral. En el cas del SLO Jove està especialment adreçat a un dels col·lectius a qui els costa poder trobar la seva primera feina, accedir al mercat laboral.


Sessions d’Inscripcions 

Per aprofitar els avantatges del SLO Jove cal assistir a les sessions d’inscripcions que es faran de manera presencial i grupal, estructurades en dues jornades. Al llarg de dos dies s’explicarà què és el SLO i com funciona, així com la manera en què cal apuntar-se a les ofertes de treball. D’igual manera, s’explicarà com descobrir els objectius professionals, les tècniques de recerca de feina i com fer un Currículum Vitae, així com el procés de selecció per competències.

Un cop s’hagin inscrit al SLO Jove totes les persones inscrites disposaran d’un acompanyament en l’itinerari ocupacional propi. També disposaran d’un Espai de Recerca de Feina i l’accés a la Bossa de Treball per poder trobar l’oferta que més s’escaigui al determinat perfil personal.

El primer itinerari per inscriure’s al SLO Jove tindrà lloc la setmana vinent, el dimecres 27 i el dijous 28 d’abril a la tarda, de 17’30 a 19’30 h. La previsió és fer sessions d’inscripció una vegada cada més, i per poder participar-hi cal omplir prèviament un formulari al qual es pot accedir a través d’aquest enllaç:

https://enquestes.blanes.cat/index.php/853245?newtest=Y&lang=ca


També es pot omplir presencialment al Departament de Promoció de la Ciutat, a l’Avinguda de l’Estació 43, o bé al Punt d’Informació Juvenil, al Carrer Ample 11.



Comentaris