Visites Guiades Gratuïtes al Jaciment Romà d’Els Padrets

 Organitzades per l'Ajuntament de Blanes tota aquesta la setmana 

Aniran a càrrec de l’arqueòleg i director de l’excavació en marxa, Joan Llinàs, amb places limitades que cal reservar a l’Oficina de Turisme 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 09/04/2022 


Després que les dues darreres setmanes s’han incorporat als treballs de l’Excavació del Jaciment Romà dels Padrets de Blanes grups de voluntaris i voluntàries, l’Ajuntament de Blanes fa un pas més perquè el projecte pugui ser conegut encara més. La setmana vinent ha programat diverses visites guiades gratuïtes que tindran lloc de dilluns a dijous, una per dia, coincidint amb les jornades en què s’hi estarà feinejant.

Aniran a càrrec de Joan Llinàs, l’arqueòleg i director de l’excavació que està en marxa des de mitjans del passat mes de març, així com responsable de l’empresa de serveis arqueològics i culturals Atri Cultura i Patrimoni, adjudicatària del contracte. Joan Llinàs és la persona més idònia per encapçalar les visites sobre el terreny, perquè ja va encarregar-se de les primeres tasques que van conduir a seguir treballant-hi.

Això donarà l’oportunitat a qui faci la visita guiada de poder veure com es desenvolupen les excavacions en viu i en directe al jaciment amb les explicacions de primera mà de qui millor el coneix. L’activitat està organitzada de manera conjunta per l’Arxiu Municipal i el Departament de Turisme de Promoció de la Ciutat, que s’encarregarà de fer les reserves que s’han de fer prèviament, ja que les places són limitades.

Les inscripcions cal fer-les a l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya, o bé trucant al telèfon d’aquest servei, el 972 330 348. Les visites es faran cada dia, de l’11 al 14 d’abril, entre les 12 i les 13 h, i els grups seran d’un màxim de 20 persones sense comptar els nens i nenes menors de 10 anys, que caldrà que vagin agafades de la mà d’un adult.



Comentaris