Avui 30è Cicle de Concerts de Música a l’Esperança (2)

Divendres continua a les 10 de la nit amb ‘Cat Klezmer Trio’, format per Xavi Torras, Joni Aldunate i el músic blanenc Xavi Pendón, que presenten ‘Una Volta al Món en 80 minuts’ 



Imatge AITOR ROGER 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 11/05/2022 


L’inici del 30è Cicle de Concerts de Música a l’Esperança d’aquest 2022 va significar divendres passat un èxit de públic, que va assistir al primer de les cinc sessions que hi haurà enguany. L’estrena es va fer amb ‘Nexes Project’, un quartet de saxos format per Ignacio Roig, Josep Hooworth-Smith, Javier Campos i Joan German.


Concert del 13 de maig 

El cicle de Música a l’Esperança continuarà divendres vinent, 13 de maig, amb un concert de ‘Cat Klezmer Trio’, format per Xavi Torras a la guitarra, Joni Aldunate al contrabaix, i el músic blanenc Xavi Pendon al clarinet i la tenora. El trio presentarà a Blanes ‘Una Volta al Món en 80 minuts’, un espectacle íntim i explosiu que recorre algunes de les cançons més representatives de la música Klezmer.

Com si d’un petit viatge es tractés, també es podran escoltar sonoritats d’altres músiques: chorinos brasilers, tangos argentins, sardanes catalanes o lamentacions gitanes, entre d’altres. El seu programa el composen cançons d’arrels tradicionals i populars, tant catalanes com de compositors i compositores d’arrels jueves. La seva actuació a Blanes forma part d’una gira que els està duent aquests mesos arreu de Catalunya: Balaguer, Barcelona, Santa Maria de Lillet i Girona són altres poblacions on faran estada.

El concert de ‘Cat Klezmer Trio’ començarà divendres vinent a les 10 de la nit a la Capella de l’Esperança, amb entrades al preu de 10€. Per comprar-les es pot fer al mateix local abans que comencin les actuacions.



Comentaris