Els divendres a Blanes tocarà petar-nos de riure o gairebé

 

El Teatre de Blanes proposa passar les nits dels divendres de maig amb bon humor amb un Cicle de Monòlegs

Comença el dia 6 a les 9 de la nit amb Sergio Bezos; continuarà el dia 13 amb Sil de Castro; el dia 20 amb Charlie Pee, Adri Romeo i Ignasi Taltavull i es tancarà el 17 de maig amb Tian Lara



Imatge facilitada per la institució.


Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 04/05/2021 


Sense cap mena de dubte un dels espectacles més agraïts de tots els temps, i més encara avui dia en què encara ens estem recuperant de la fase post-pandèmica, són els que tenen l’humor com a base fonamental. Per això, un dels gèneres que compten amb més adeptes, amb diferència, són els monòlegs, que proposen oblidar-se durant una estona de les preocupacions a base de bon rotllo.

Per això, a l’hora de dissenyar els continguts d’aquest primer semestre del 2022, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes va decidir incloure com a una de les principals novetats un Cicle de Monòlegs. S’ha programat perquè tingui lloc coincidint amb totes les nits dels divendres d’aquest mes de maig a les 9 de la nit, amb una proposta que inclou diverses variants del gènere.


Ha llegado a tu ciudad

El Cicle de Monòlegs s’encetarà el divendres 6 de maig amb Sergio Bezos i el seu espectacle ‘Ha Llegado a tu Ciudad’. És un dels col·laboradors del programa de TV ‘La Resistencia’ que ara prova l’aventura de pujar als escenaris de tot el territori amb el seu primer show de Stand Up Comedy. Al llarg de més d’unahora, Sergio Bezos explicarà les seves experiències vitals amb el seu peculiar punt de vista.

Les anècdotes personals de l’humorista es barregen amb la improvisació. Aixo fa de cada espectacle una experiència única. Bezos ha col·laborat en diferents programes com ‘Vodafone Yu’, ‘Gente Viva’ i ‘Phi Beta Lambda’. Actualment és el còmic resident del popular programa ‘La Resistencia’, el late night de David Broncano. Tota una garantia que el bon entreteniment i l’humor de qualitat estan servits.


Sil de Castro 

El Cicle de Monòlegs continuarà el divendres 13 de maig amb la còmica Sil de Castro i la seva ‘Mazodiva: Mira Mamá, Soy Cabaretera!’, un espectacle d’humor i burlesque que barreja la comèdia en viu a l’estil Stand-Up Comedy amb aquesta variant del cabaret. Actriu, còmica i mestra de cerimònies, Sil de Castro és l’única còmica-cabaretera de l’escenari espanyol, i domina múltiples formats escènics que li donen a la seva actuació un atractiu indiscutible.

El seu humor fresc, descarat i gamberro li confereix també un esperit combatiu des d’un punt de vista declaradament feminista. A través de la interacció constant amb el públic, completat amb el seu domini de l’escenari, fan del seu espectacle una experiència que s’escapa dels esquemes habituals. Tal com ella mateixa proclama: “Dona blanca monologuista cerca públic de ment oberta per a una nit de riures... i el què sorgeixi. Es prega màxima discreció”.

La tercera nit del cicle serà el divendres 20 de maig, en aquesta ocasió amb un tercet d’humoristes de luxe: Charlie Pee, Adri Romeo i Ignasi Taltavull, que presenten el show titulat ‘On és la festa?’. Charlie Pee és una de les pioneres de l’Stand-Up en català, creadora del ‘We Bitches’, el ‘Comedy Gold’ i ‘Roast Battle’. És guionista de ‘La Resistencia’, i format part del programa ‘L’Apocalipsis’ a Catalunya Ràdio.

Per la seva banda, Ignasi Taltavull ha format part de l’equip de guionistes de programes com ‘Crackòvia’, i ha estat sotsdirector d’’Està Passant’, tots dos a TV3. També participa a ‘Estat de Gràcia’ i ‘Vostè Primer’, a Catalunya Ràdio i RAC1, respectivament. Per últim, Adri Romeo és un còmic mallorquí creador del show ‘Vaya Ego’. A ‘On és la Festa?’ els tres humoristes parlaran de les seves vivències després de la pandèmia.

Per últim, el cicle es tancarà el 27 de maig amb Tian Lara i el seu ‘Anti Coach’. Sota la premissa que no hi ha millor antidepressiu que veure a algú molt més perjudicat que un mateix per adonar-te que tampoc estàs tant malament, Tian Lara gaudeix explicant veritats que són incòmodes. Improvisa amb el públic i trenca tasses d’aquelles on hi ha escrites frases ‘motivadores’.

Cites de l’estil de ‘Avui pot ser un gran dia’, que conviden a riure al seu costat de les petites coses de la vida que ens preocupen, quan en realitat no tenen gran importància ben mirades. Hi ha qui l’ha definit com una ‘metralleta d’acudits de munició infinita’, amb una llengua viperina que no entén de regles i que compta amb una legió de fans allí on va.

Cadascun dels quatre espectacles s’ofereix a 10€ l’entrada, si bé hi ha dos tipus d’abonaments. Un per veure’n dos costa 16 €, i l’altra modalitat és per assistir als quatre espectacles, al preu de 30€. Venda d’entrades online a través de l’enllaç:

https://www.teatredelacostabravasud.cat



Comentaris