Oficina d’Informació per Beques Menjador Escolars

Estarà en marxa fins al 9 de juny als baixos del Carrer Ample núm 11, els dimecres i dijous, de 11 a 13 h, i no cal cita prèvia 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 17/05/2022 



A partir d’aquest proper dimecres l’Ajuntament de Blanes posarà en marxa una Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana per ajudar les famílies d’aquest municipi a complimentar la sol·licitud necessària per a obtenir les ‘Beques Menjador Escolars’ pel proper curs 2022-2023. L’oficina funcionarà fins al 9 de juny amb caràcter excepcional, i no cal cita prèvia.

L’atenció ciutadana es farà dos dies per setmana: tots els dimecres i dijous, a partir del 18 de maig i fins al 9 de juny, durant dues hores: des de les 11 del matí fins la 1 del migdia. L’Oficina està situada al centre de la vila, al Carrer Ample número 11, justament el mateix espai on funciona l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) els dilluns i dimarts.

En total, estarà en funcionament durant vuit dies: durant aquest mes de maig els dies 18, 19, 25 i 26; i al juny els dies 1, 2, 8 i 9. Serà llavors quan finalitzarà l’activitat de l’oficina de suport de l’Ajuntament de Blanes. Aquest servei centralitza les sol·licituds que es vulguin fer dels centres escolars del municipi, a través dels formularis que es faciliten als sol·licitants, també accessibles telemàticament.


Suport per presentar les sol·licituds 

Per emplenar les sol·licituds per a les ‘Beques Menjadors Escolars’, les famílies comptaran amb el suport de personal de l’Ajuntament de Blanes que els ajudarà a fer-ho. Els formularis de sol·licitud demanen tant les dades bàsiques dels sol·licitants (mare, pare o tutor legal) com les dels alumnes pels quals es sol·licita la beca. En aquest darrer sentit, en cas que també hi hagi germans i germanes que hi puguin accedir, cal incloure’ls en una mateixa sol·licitud.

De manera preferent, des de l’administració es demana que les famílies facin el tràmit de manera telemàtica, sempre i quan puguin disposar dels mitjans tecnològics adequats, així com la necessària signatura electrònica. De fet, es recomana i demana a les famílies que, en cas que no disposin encara de la firma electrònica, engeguin els tràmits necessaris per a la seva obtenció.


Més informació: 

https://educacio.selva.cat/ajuts-beques.php



Comentaris