Avui bombaso amb sueldaso l'ONCE i els focs de Blanes

Diumenge es fa el sorteig del número de la ONCE dedicat al 50è Concurs de Focs d’Artifici de Blanes 

La delegació de la ONCE a La Selva i l’Alt Maresme ha copsat un bon nivell de vendes del cupó, que es pot comprar fins el mateix diumenge 31 a les 21 h 


Imatge AJUNTAMENT DE BLANES


NdP AJUNTAMENT 

Rebuda 29/07/2022 

Aquest proper diumenge el sorteig de la ONCE estarà protagonitzat pel 50è Concurs Internacional de Focs, que tot just va culminar dimecres passat amb el veredicte de la Comissió Tècnica i el Jurat Popular. El passat 18 de juliol es va donar a conèixer que el cupó del proper diumenge, 31 de juliol, estaria dedicat al popular certamen pirotècnic.

La presentació es va fer coincidint amb el primer dia en què va començar la seva venda, amb cinc milions i mig de cupons que estan donant llum a aquesta festa arreu de tot l’estat espanyol, on s’està venent el número commemoratiu. Es tractava de sumar-se a la rellevància que ha tingut el fer d’arribar al primer mig segle de vida, una celebració que hauria d’haver-se fet al 2020, i que s’ha hagut d’ajornar dos anys per la pandèmia.

Des que es va posar a la venda el cupó commemoratiu, la delegació de la ONCE Catalunya a la Selva i l’Alt Maresme –que van impulsar la idea de dedicar un cupó al concurs de focs de manera conjunta amb l’Ajuntament de Blanes- ha copsat un molt bon nivell de vendes. Especialment a Blanes i poblacions de la seva àrea d’influència, s’ha pogut comprovar que hi ha hagut un augment de compres del número dedicat als ‘Focs de Blanes’.

Des de la delegació de la ONCE Catalunya a la Selva i l’Alt Maresme s’ha animat a tothom qui vulgui tenir un record més del Concurs de Focs d’Artifici que s’animi a provar i no es quedi amb les ganes de provar sort amb un cupó que està il·lustrat amb el logotip oficial de la 50ena edició. Perquè així sigui i cap persona que vulgui tenir un ‘cupó dels focs’ se’n quedi sense, s’ha assegurat que hi ha producte suficient que garanteix cobrir la demanda.


El ‘Sueldazo’ 

Hi ha temps per poder comprar un ‘cupó dels focs’ fins el mateix dia del sorteig, el diumenge 31 de juliol, a les 9 de la nit. A banda dels quioscs i llocs ambulants on es pot comprar el producte, coincidint amb els cinc dies del Concurs de Focs d’Artifici també es va instal·lar una carpa de venda d’ONCE Catalunya al bell mig del nucli històric del municipi, a la Fira d’Atraccions del Passeig de Mar.

El ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana de l’ONCE ofereix tots els dissabtes i diumenges un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 €, més 5.000 € al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. També hi ha preis de 2.000 € al mes durant 10 anys consecutius a altres cupons. Se n’encarreguen de comercialitzar el cupó 19.000 agents venedors de l’organització, 2.500 d’ells a Catalunya. A banda de la venda directa, també se’n poden adquirir des a www.juegosonce.es i establiments col·laboradors autoritzats.



Comentaris