El PP incorpora al regidor José Antonio Morcillo

Morcillo és regidor des de fa tres anys a l'Ajuntament de Blanes, dos d'ells com a regidor no adscrit 

"He decidit fer un pas al davant i emprendre un nou camí junt amb la meva família del PP Girona, treballant conjuntament amb l'objectiu d'aconseguir un futur millor"


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa PP 

Rebuda 05/07/2022 


El Partit Popular de Girona ha incorporat al seu equip al regidor no adscrit a l'Ajuntament de Blanes, Jose Antonio Morcillo.

El president del PP de Girona, Jaume Veray, ha donat la benvinguda a Morcillo "a la casa comú del constitucionalisme" i li agraeix "que s'hagi volgut unir al projecte alternatiu al separatisme i populisme".

Morcillo, que es va donar de baixar de Ciutadans el 2020, té clar que no pot deixar de continuar lluitant pels seus principis i conviccions, per un país que ens garanteixi un futur pròsper i en llibertat.

"Hem de fer front als partits d'esquerres, al sanchisme i al separatisme, que ens enganyen constantment i ens escanyen tot el que poden. Penso en el futur del meu fill i està clar que hem de lluitar i molt, ja que cada cop és més incert. En aquesta nova etapa donaré el 100% per construir el futur d'un país que volem la majoria de ciutadans i tornar a Catalunya i a la resta d'Espanya, l'admiració que històricament havíem tingut com a referent econòmic, social i turístic".


 

Comentaris