Jornades Tècniques de Marimurtra 20 hores lectives

Disponibles en format virtual al web del Jardí Botànic 

De març a juny, s’han celebrat al Jardí Botànic Marimurtra les Jornades Tècniques de Marimurtra que ara ja es poden adquirir en format virtual al web de Marimurtra 


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST.

Nota de premsa MARIMURTRA 

Rebuda 12/07/2022 


Les Jornades Tècniques de Marimurtra són un conjunt de sessions formatives lligades entre si conceptualment i destinades al sector especialitzat de la jardineria, la botànica i el món de la planta. Les 20 hores lectives de què consta l’itinerari han ofert una panoràmica temàtica que va des dels nivells més conceptuals d’un jardí als més tècnics. Les diferents sessions de les jornades són:

  • Biodiversitat i jardineria, La importància de l’ecologia en els jardins amb Pere Fraga
  • Les plantes: La diversitat vegetal en els jardins amb Pere Fraga
  • Gestió de la salut del jardí amb preparats vegetals amb Jordi Puigdefàbregas
  • El sistema radicular dels arbres amb Gerard Passola
  • Cuidar i descuidar: el jardí del segle XXI amb Teresa Galí

Les jornades es van dur a terme en format presencial i virtual de març a juny. Els assistents virtuals van poder visualitzar en directe la ponència, i en diferit la part pràctica al Jardí.

Les jornades van comptar amb una participació aproximada d’un centenar de persones (presencials i virtuals), entre les quals s’hi trobaven estudiants de jardineria, professionals del món de la botànica i del paisatgisme, i treballadors del Jardí Botànic Marimurtra.

Actualment, es pot accedir a tots els continguts de les jornades adquirint les diferents sessions a la

web:https://marimurtra.cat/categoria-producte/jornades-tecniques/

La participació a les 5 sessions formatives convaliden 1 crèdit ECTS de reconeixement acadèmic per la Universitat de Girona.

La Fundació Carl Faust fa una valoració positiva d’aquesta primera edició de les Jornades, ja que aquestes donen compliment als seus fins fundacionals, així com a la voluntat del propi Carl Faust, que somniava amb que Marimurtra es convertís en una república de biòlegs, on professionals del sector poguessin nodrir-se de coneixements a través del propi Jardí.

Marimurtra no és només un botànic on gaudir de les seves meravelles, sinó que treballa per esdevenir un centre de formació de referència i transmetre així, algunes de les seves pràctiques i la seva experiència als professionals del sector.



Comentaris