Ple ordinari de l'Ajuntament del mes de juliol 2022

L’Ajuntament de Blanes celebra el Ple Municipal de juliol a les 6 de la tarda, una hora abans de l’habitual 

S’ha alterat l’horari perquè dijous se celebra l’Aplec de l’Amor a Cala Bona, que culminarà a les 10 de la nit amb un concert 



Imatge AJUNTAMENT DE BLANES


NdP AJUNTAMENT 

Rebuda 28/07/2022 


Com és habitual, el darrer dijous de cada mes l’Ajuntament de Blanes convoca el ple municipal que, en aquest cas, correspon al juliol. Això vol dir que avui, dia 28, se celebrarà la sessió plenària mensual. Ara bé, la convocatòria d’avui ha avançat una hora l’horari en què es fan, de manera que tindrà lloc a les 6 de la tarda enlloc que sigui a les 7.

La raó per aquest canvi d’horari és que avui dijous encara queda per celebrar un esdeveniment inclòs al cicle de la Festa Major de Santa Anna des de fa més de 100 anys: l’Aplec de l’Amor. Donat que aquest esdeveniment que s’acull a Cala Bona culmina a les 10 de la nit amb un concert, es va decidir avançar el ple i així donar l’oportunitat de poder anar-hi.


12 punts a l’ordre del dia 

El ple d’avui inclou 12 punts a l’ordre del dia, dels quals els 5 primers no són de votació, sinó per aprovar l’acta de l’anterior sessió, així com quatre d’altres on donarà compte de les resolucions de sentències judicials, d’Alcaldia, de la Junta de Govern Local i sobre un informe d’Intervenció. El primer punt de debat, el sisè, tractarà el Pla d’Ordenació Forestal Municipal (POFM) de Blanes.

Els punts sisè i setè són sengles temes relacionats amb l’exercici pressupostari, i el novè modificar les ordenances fiscals que regulen la taxa per subministrament d’aigua potable reguladora de la taxa de clavegueram. Per últim, els dos darrers temes, abans de l’apartat de Precs i Preguntes, són sengles mocions.

La primera l’ha presentat Ciutadans perquè es faci una comissió que aclareixi els dubtes que hi ha actualment entre l’opinió pública respecte el nou tanatori. I per la seva banda la segona és una proposta d’acord recolzada pels 21 membres de la corporació perquè es compleixi la Llei 25/2003 que va declarar Paratge Natural d’Interès Nacional la finca Pinya de Rosa.



Comentaris