Avui dimecres Doctor Dolittle a Can Borell

Nova sessió de ‘Cinema als Barris’, el cicle gratuït de films familiars 

És una de les dues úniques pel·lícules del cicle 2022 amb actors i actrius de ‘carn i ossos’: Robert Downey Jr, Antonio Banderas, Michael Sheen i Jim Broadbent, entre d’altres 


Imatge UNIVERSAL PICTURES 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 30/08/2022 


Demà dimecres continuarà el cicle de ‘Cinema als Barris’ 2022 amb una nova sessió que, en aquesta ocasió, tindrà lloc al barri de Mas Borell, tot just pocs dies després que ha celebrat les seves festes de veïnat. La pel·lícula de demà és una de les dues úniques del cicle d’enguany que està protagonitzada per actors i actrius ‘de carn i ossos’. Es tracta de ‘Doctor Dolittle’, una producció de l’any 2020 dirigida per Stephen Gaghan.

El seu protagonista és Robert Downey Jr. –àlies ‘Iron Man’ pels amants dels films basats en còmics-, acompanyat per Antonio Banderas, Michael Sheen i Jim Broadbent i Jessie Buckley, entre d’altres. En aquest cas el que va ser director d’interessants films com poden ser ‘Syriana’ –amb Matt Damon i George Clooney- o ‘La desaparición de Embry- presenta una nova versió dels contes clàssics escrits per Hught Lofting al segle XIX.

Si bé la crítica especialitzada no va ser especialment benevolent amb aquest film, la seva única pretensió és fer passar una estona entretinguda a tota la família a través de les aventura de l’excèntric Doctor John Dolittle, un reputat doctor i veterinari que es tanca amb la seva col·lecció d’animals exòtics a la seva mansió. Però quan la jove reina Victòria emmalalteix, l’estrafolari metge deixarà la seva vida d’ermità per embarcar-se en una èpica aventura a una mítica illa a la recerca d’un remei, recuperant el seu sentit de l’humor i valentia a mesura que es troba amb vells adversari i descobreix meravelloses criatures.

Darrera sessió 

La projecció començarà com és habitual a les 10 de la nit, i es farà al Carrer Gavarres 89, és a dir: a tocar de l’Escola Pinya de Rosa del barri de Can Borell. Amb aquesta sessió s’entrarà ja a la recta final del cicle d’enguany, que en principi hauria d’haver finalitzat aquesta setmana. L’ajornament de la primera projecció que s’havia de fer el 6 de juliol a Mas Enlaire per la negativa previsió del temps meteorològic, farà que la darrera sessió tingui lloc la setmana vinent, el dimecres 7 de setembre.

En aquesta propera i darrera ocasió serà el torn d’una pel·lícula que compta amb legions de fans en la seva versió de vídeojoc i altres aplicacions de l’actual tecnologia: ‘La Patrulla Canina’. El film d’animació està previst que s’ofereixi a la Plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire. Donat que la setmana vinent ja haurà començat el curs escolar, s’ha decidit avançat la projecció respecte l’horari habitual, de manera que serà excepcionalment a 2/4 de 9 de la nit.



Comentaris