Blanes en Comú Podem exigeix rectificació pública a l’alcalde

Comunicat Blanes en Comú Podem sobre polèmica de la ruptura del pacte amb ERC 


Imatge BLANES EN COMÚ-PODEM 

Opinió de DdB: Quan passa alguna cosa, i te conseqüències, simplement s'han d'explicar els fets i, en general, tothom pot comprendre les actuacions posteriors. Però quan uns comencen amb informes secrets, i els altres segueixen amb rèpliques generalistes sense cap dada concreta, no pots formar-te cap opinió. I tot queda igual. Els americans li diuen l'statu quo i els reis absolutistes espanyols los mismos perros con distintos collares. Llastima que no es presentin noves opcions (raonables) a les eleccions locals, perquè jo les votaria

Nota pregada Blanes en Comú-Podem 

Rebuda 23/08/2022 

El passat dimecres 17 d'agost l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa (ERC) va fer arribar a tots els regidors i regidores del consistori tres informes elaborats pel secretari municipal, informes demanats pel mateix alcalde, sobre fets que al seu entendre posaven en dubte actuacions de l'exregidora d'Urbanisme i Obra Pública, Rosa Aladern (BECP).

Des del moment que l'alcalde va decidir retirar les competències a la regidora per "manca de confiança", des de l'ajuntament s'han publicat diverses notes de premsa en les que, amb afirmacions i insinuacions més o menys vetllades, es qüestionava la gestió i l'honorabilitat d'aquesta, sense aportar en cap cas dades concretes.

Analitzats dits informes, des de Blanes en Comú Podem entenem que en els mateixos no hi consta cap fet que posi en dubte la gestió de la regidora Rosa Aladern, ni molt menys que puguin constituir cap mena de tracte de favor, ànim de lucre, administració deslleial o mala voluntat en la gestió durant el període que ha estat al capdavant de la regidoria d'Urbanisme.

Així doncs, vists els informes demanats pel mateix alcalde, ens reiterem amb més força que mai en el fet que tota aquesta polèmica només ha sigut una mala excusa d'ERC per a trencar el pacte de Govern i una maniobra de desgast cap a Blanes en Comú Podem pensant en les pròximes eleccions municipals de 2023, com ho demostra el fet d'haver cessat a la nostra regidora sense cap base jurídica, molt abans de conèixer les conclusions dels informes.

Per aquests motius, el grup municipal Blanes en Comú Podem exigeix a l'alcalde Àngel Canosa que rectifiqui públicament les insinuacions i acusacions que, durant aquestes setmanes i de manera clarament malintencionada, s'han llençat als mitjans de comunicació posant en dubte la gestió de la nostra regidora.

Comentaris

  1. Esto promete. Las municipales van a ser interesantes.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada