Ple ordinari de l'Ajuntament del mes d'agost 2022

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el Ple Municipal del mes d’agost 

Inclou 11 punts a l’ordre del dia, i serà el primer que es fa des del trencament del pacte de govern, que ha propiciat canviar l’emplaçament dels regidors i regidores a l’hemicicle 


Imatge AJUNTAMENT DE BLANES 

 
Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 24/08/2022 

Tal com és preceptiu el darrer dijous de cada mes, demà s’ha convocat el ple municipal que correspon en aquest cas a aquest mes d’agost, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Blanes a l’hora habitual, a partir de les 7 de la tarda. Serà la primera sessió plenària que tindrà lloc d’ençà que es va trencar el pacte de govern.

Inclou 11 punts a l’ordre dia, entre els quals hi ha precisament donar compte de la resolució d’Alcaldia referent a la modificació dels membres de la Junta de Govern Local. Aquest canvi també ha provocat de retruc que s’hagi hagut de canviar la ubicació, el lloc que ocupen a l’hemicicle del ple els regidors i regidores, ja que durant aquest mandat els dos grups polítics que governaven ocupaven la part central.

Els quatre primers temes que es tractaran són d’exposició, mentre que el cinquè punt repassarà les modificacions que es volen fer del règim de retribucions d’alguns regidors i regidores, començant pels qui han deixat de ser membres de l’equip de govern. El punt sisè modificarà la representació dels representants de l’Ajuntament de Blanes als òrgans col·legiats per la mateixa raó, mentre que el setè tema tractarà la constitució del patrimoni municipal del sòl i d’habitatge del consistori.

Tot seguit es plantejarà deixar sense efecte el conveni entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge i l’Ajuntament de Blanes que data del setembre de l’any 2006, i el novè punt a l’ordre del dia vol revertir la cessió de diverses finques provinent del Pla Parcial Valldolig que van ser cedides mitjançant acord de ple l’any 2009. Entrant a la recta final, el desè tema que es tractarà és la modificació de la relació de llocs de treball, i per últim el darrer punt és el què habitualment tana totes les sessions ordinàries, els Precs i Preguntes.



Comentaris