Avui a Blanes Endinsant-nos En l'Oceà amb el CEAB

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes celebra divendres al Passeig de Mar ‘Endinsant-nos en l’Oceà’ 

Hi haurà una fira i activitats gratuïtes de 10 a 21 h per donar a conèixer la importància dels oceans en el marc del projecte ‘Ocean Night’ i de la ‘Nit Europea de la Recerca’ 

 

Imatge CEAB-CSIC 


Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 28/9/2022 


Aquest proper divendres Blanes viurà una jornada molt especial, a la qual està convidada a participar tota la ciutadania, però la canalla i els amants de la natura en especial. Es tracta de la fira ‘Endisant-nos en l’Oceà’, que ha organitzat el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i altres institucions.

L’activitat estarà allotjada durant tot el divendres, a partir de les 10 del matí i fins les 9 de la nit, davant del Banc dels Músics del Passeig de Mar. L’objectiu de la fira és promoure la cultura oceànica i apropar la recerca científica a la societat, emmarcada en el projecte ‘Ocean Night’ i de ‘La Nit Europea de la Recerca’, que se celebra cada any coincidint amb el darrer divendres de setembre en més de 300 ciutats de 20 països d’arreu d’Europa.

Ocean Night’ és un projecte de divulgació científica de dos anys de duració (2022 i 2023) que té l’objectiu de fomentar la cultura oceànica. Per sumar els objectius de totes dues iniciatives, s’han organitzat diverses activitats al voltant de l’exposició que s’instal·larà divendres vinent al Passeig de Mar. Més concretament, hi haurà tres tallers sobre Biodiversitat Oculta, els Microplàstics i les Plantes Marines i la Protecció de la Costa.



Comentaris