Blanes en Comú Podem demana política i diàleg

Blanes en Comú Podem demana tornar a la política i al diàleg, i demana evitar la judicialització dels conflictes. 


Imatge BECP 

Opinió DdB: Van amb el lliri a la mà o tenen el sostre de vidre i no volen pedregades?


Nota de premsa BLANES EN COMÚ PODEM 

Rebuda 25/09/2022 

El Grup Municipal Blanes En Comú Podem, volem evitar la judicialització del conflicte entre els dos membres del Ple de l'Ajuntament, i obrir mecanismes de debat i treball intern, per tal de resoldre els expedients dins dels canals i mitjans possibles de l'Ajuntament de Blanes. Rebutgem les sortides de to i la situació creada, tant en el darrer plenari com d'aquests últims dos mesos, i reclamem tornar a la política com a via de diàleg per a resoldre les diferències. Per aquests motius vol esclarir:

  1. La regidora Rosa Aladern, després de la destitució en el càrrec per part de l’alcalde Canosa i de difondre acusacions al voltant de la seva honorabilitat i gestió, va decidir acudir a la fiscalia el passat divendres.
  2. Considerem que tots els elements que s'estan posant en qüestió són resolubles i discutibles dins del marc de la mateixa administració municipal.
  3. Proposem la convocatòria extraordinària d'una Junta de Portaveus, per a poder traslladar i debatre amb tots els grups municipals la situació actual de les acusacions creuades entre aquests dos regidors del Ple i debatre les possibles propostes per retornar el debat dins dels canals i mitjans de l'Ajuntament, i evitar la judicialització del conflicte obert entre les parts.

Ens dol la imatge pública generada en l'àmbit institucional els darrers mesos de desconfiança mútua, escarni i insinuacions públiques, i notícies que apareixen als mitjans, que posen en dubte l'honorabilitat dels membres del Plenari i de la mateixa administració municipal. Creiem que és possible i necessari desescalar, i evitar la judicialització de les relacions entre companys i companyes del plenari, i que el conflicte pot i ha de resoldre's mitjançant el diàleg dels diversos grups municipals i serveis jurídics de l'Ajuntament.



Comentaris