Cs contra l'opacitat del govern del Consell Comarcal

Exigeix que els plens es retransmetin per streaming per fomentar la participació 

El conseller liberal, Miguel Ángel González, diu que els retransmetrà ell mateix en directe mentre el govern comarcal de Junts, ERC i IdS s'obstini a mantenir l'opacitat 


Imatge REFLEXIONCIUDADANA.MX 


Nota de premsa Cs BLANES 

Rebuda 14/09/2022 


El conseller comarcal de Ciutadans (Cs) a la Selva, Miguel Ángel González, ha anunciat que exigirà al ple de l'ens comarcal que aprovi una moció perquè els plens del Consell Comarcal de la Selva es retransmetin en directe “i la ciutadania pugui veure què s'aprova i què es debat, perquè l'opacitat de Junts, ERC i IdS en aquest organisme és total i absoluta”. El conseller liberal ha afegit que la falta de transparència del govern comarcal arriba fins al punt “que fa més d'un any que no es publiquen a la web les actes dels plens ni les actes de la comissió permanent, que és la junta de govern”.

Si el govern comarcal no retransmet els plens, ho farà Ciutadans”. Així ho ha advertit González, qui començarà a retransmetre en directe el pròxim, que se celebrarà el 27 de setembre. “En el ple del Consell Comarcal es decideixen coses molt importants com els temes relacionats amb els menjadors escolars, el transport escolar o els contractes de neteja i no és tolerable aquesta falta de transparència, molt menys d'aquest Consell Comarcal que ja ha estat esquitxat per corrupció”, ha remarcat González.

A més, per al conseller comarcal, la retransmissió dels plens permet acostar a la ciutadania a la presa de decisions polítiques, augmentar la transparència, fomentar la participació veïnal i fer més pròxima l'administració.



Comentaris