Avui orquídies reproducció, cultiu i aclimatació

La Fundació Carl Faust organitza una jornada sobre orquídies al Jardí Botànic Marimurtra

Aquest ‘Monogràfic Marimurtra’ es farà el proper dissabte 15 d’octubre durant tot el dia al Jardí Botànic de la Costa Brava

Imatge CALTINO.CAT

Nota de premsa MARIMURTRA  

Rebuda 11/10/2022 

El Monogràfic Marimurtra és una jornada dedicada específicament a un grup o família botànica. En aquesta ocasió, a les orquídies. L’esdeveniment està concebut com un punt de trobada per a botànics, jardiners i aficionats a la família de les orquídies.

Durant el dia 15 d’octubre, es parlarà d’orquídies i s’aprofundirà en tècniques de reproducció i cultiu, així com d’aclimatació al cultiu exterior. A banda de les sessions de tipus més teòric, la jornada també inclou una demostració pràctica i una visita als vivers de reproducció del Jardí Botànic Marimurtra.

El monogràfic s’ha organitzat conjuntament amb l’ACAO (Associació Catalana d’Amics de les Orquídies) i comprarà també amb la participació del GOC (Grup Orquidològic de Catalunya) depenent del IEC.

El programa inclou una introducció a la seva caracterització botànica de la mà del Dr. Josep Antonio Rosselló i continuarà amb una presentació a càrrec de Lluís Salvador (GOC). Finalment, Pere Arche i Jordi Rovira faran una presentació i demostració d’orquídies exòtiques.

Durant tota la jornada també i haurà exposició i venta d’orquídies.


La informació d’aquesta jornada es pot trobar a

https://marimurtra.cat/producte/monografic-orquidies



Comentaris