Blanes III Diada De La Muntanya amb doble jornada

Blanes celebra aquest cap de setmana la III Diada de la Muntanya, organitzada pel Centre Excursionista 

Música, Tallers, Inflables i un Sopar a la Fresca configuren la programació centrada la tarda-vespre de dissabte a la Plaça dels Dies Feiners, i diumenge amb una Caminada Popular Ecològica 


 

Imatge CEC.CAT 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 29/09/2021 


És ben sabut per tothom que a Blanes hi ha moltes persones aficionades a córrer i caminar, i aquests darrers anys tot aquest col·lectiu compta amb una nova activitat al calendari que està arrelant força. Es tracta de la Diada de la Muntanya, que aquest 2022 arriba ja a la seva tercera edició, organitzada pel Centre Excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament i altres empreses, establiments i entitats.

Enguany la doble jornada tindrà lloc el proper cap de setmana, amb el gruix d’activitats centrades durant la tarda-vespre del dissabte a la Plaça dels Dies Feiners, completades l’endemà per una Caminada Popular que tindrà un marcat caràcter ecològic per aquelles persones que vulguin afegir-li voluntàriament. La proposta inclou uns inflables i un monòlit d’escalada adreçat a la canalla, que estarà en funcionament des del matí de dissabte i durant tota la jornada, així com l’endemà diumenge de 10 a 14 h.

Dissabte a la tarda l’activitat s’encetarà a les 5 amb un Taller de Pinta Cares, una sessió de Conta Contes a 2/4 de 6 amb el duet Aires Rondallaires i un Taller de Plantes Medicinals a 2/4 de 7. Després, a 2/4 de 8, Jordi Vissi i Tomàs Llorens, organitzadors de la Pyrenees Stage Run, protagonitzaran una xerrada sobre aquesta competició.

A les 9 de la nit s’encetarà un Sopar Popular a base de botifarra a la brasa i pa amb tomàquet al preu de 6 € si es compren els tiquets anticipadament a Can Borràs, i a 7 € si es compren el mateix dia. A partir de 2/4 de 10 començarà una triple sessió de concerts que encetarà Bru Gallart seguit per Andreu Runo i finalment, tancant la vetllada, l’actuació de The Güeno.

L’endemà diumenge l’activitat començarà a les 9 del matí amb la sortida d’una Caminada que farà una Ruta Circular de 9 km de recorregut pels voltants de Blanes. Les inscripcions començaran a 2/4 de 8 del matí del mateix diumenge, i costen 5 €, incloent-hi l’avituallament i un vermut de benvinguda a l’arribada. Val a dir que tothom qui vulgui podrà participar voluntàriament en la recollida de brossa durant el recorregut de la caminada, per la qual cosa es repartiran guants i bosses.



Comentaris