Municipals 2023 candidatura de Blanes en Comú Podem

Les diputades Susanna Segovia i Laura López amb la candidatura de Blanes en Comú a la Festa de la Tardor 


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa BLANES EN COMÚ PODEM 

Rebuda 24/10/2022 


Aquest diumenge 23 d'octubre, ha tingut lloc a Blanes la Festa de la Tardor, organitzada per Blanes en Comú Podem i l’Associació Cultural Joan Comorera, que marca l’inici del curs polític i que aquest any, ha comptat amb la participació de les diputades dels comuns al Congrés i al Parlament, Susanna Segovia i Laura López, que han volgut mostrar el seu suport a la candidatura blanenca que es presentarà a les eleccions municipals de 2023.

Davant de més d'un centenar de persones Susanna Segovia ha fet una intervenció en la qual ha remarcat els aspectes que més preocupen a la ciutadania d'una població com Blanes, en especial en temes com l'habitatge i el treball i sobre la importància de la feina que es fa i es pot fer des dels governs municipals. Ha fet palesa la important tasca que en el àmbit nacional fan els i les ministres de Unidas Podemos per millorar la vida de les persones malgrat estar en minoria dins el govern.

Per la seva part, Laura López, ha destacat el paper de Blanes, que amb els seus vots, va aconseguir per Girona una diputada, posant en valor la importància de la classe obrera i el seu treball per un mon millor. En el seu parlament va qüestionar l’actual situació de desgovern de la Generalitat que no treballa en favor de les classes populars ironitzant sobre la frase “classe mitjana treballadora” preguntant-se quin és el seu significat i que s’amaga darrere aquesta definició, en un moment en què els treballadors i treballadores passen per una greu crisi econòmica i social.

Ambdues han mostrat la confiança en la candidatura de Blanes en Comú Podem, encapçalada per Jordi Urgell, per obtenir l'alcaldia.

Jordi Urgell ha agraït la presència i les paraules de la diputada en el seu parlament, en el que ha volgut deixar clar que en els tres anys que han estat al govern municipal, han estat complicats i a vegades durs, però també d’aprenentatge, agraint la feina feta pels regidors i regidores que l’acompanyen.

Ha lamentat que el trencament del pacte de govern ha deixat coses sense fer, però alhora representa un estímul per comptar amb una candidatura cohesionada, un equip de companys i companyes que treballaran plegats per conquerir l’alcaldia de Blanes i millorar el poble i la vida de la ciutadania.

Per acabar ha presentat els quatre candidats de la llista, Sònia Antequera, Víctor Catalán, Montserrat Romera i Pere Lopera, citant les seves capacitats i orígens i destacant la seva pertinença al poble i l’esperit de lluita de la classe treballadora que els uneix.



Comentaris