Política blanenca ventafocs cap partit l'estima

DARRERA HORA 

Us adjuntem la intervenció de Jordi Urgell, portaveu de Blanes en Comú Podem, al ple  d'avui dijous, amb relació a la renúncia de la regidora Rosa Maria Aladern a formar part del grup municipal Blanes en Comú Podem, i passar a ser regidora no adscrita.
Rebuda 27/10/2022 


Blanes en Comú Podem demana l'acta a la regidora Rosa Aladern i lamenta la seva decisió de passar a regidora no adscrita 

Primer.- Lamentem, i no entenem ni compartim, la decisió presa per la regidora Rosa Aladern de deixar el nostre grup municipal per passar a ser regidora no adscrita.
Especialment, després que, en el seu moment, aquest Grup Municipal de Blanes en Comú Podem va prendre una decisió molt complicada, fent-li costat en un moment difícil, tot i que això va significar deixar de formar part del Govern municipal, després de la decisió unilateral de l'alcalde Àngel Canosa de retirar-li les competències i trencar així el pacte de Govern.
Nosaltres no deixem mai sols als nostres companys i companyes.
Segon.- Volem demanar-li a la Rosa que deixi l'acta de regidora, donat que l'ha rebut com a membre de la candidatura Blanes en Comú Podem. Tot i que som coneixedors del que diu la llei electoral en aquesta qüestió, també sabem que una cosa és la legalitat i una altra de molt diferent la legitimitat. Creiem que sempre hauria de prevaler el sentit ètic sobre les nostres decisions, i per això entenem que l'acta de la regidora, per respecte a la nostra militància i als nostres votants, pertany a la candidatura del Grup Municipal i no a la persona, en tant que es voten llistes i no persones individuals.
Tercer.- Volem reiterar que el nostre compromís amb la població de Blanes, com a Grup Municipal, continua intacte i, des d'aquests moments i fins a les pròximes eleccions municipals, ens ratifiquem en la defensa dels interessos de la nostra ciutadania.




Rosa Aladern deixa Blanes en Comú Podem per “desavinences” i passarà a ser regidora no adscrita 

Imatge ACN 

Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES 

Rebut 25/10/2022 


L’extinenta d’alcalde d’Urbanisme de Blanes (Selva), Rosa Aladern, ha anunciat que abandona el grup de Blanes en Comú Podem i passarà a ser regidora no adscrita. En la renúncia, Aladern justifica la sortida del grup municipal per les “desavinences” amb la resta de regidors comuns. La renúncia es farà efectiva en el plenari d’aquest dijous al vespre, dia 27 d’octubre. Precisament la sortida dels comuns del govern local i el trencament del pacte amb ERC va ser arran que l’alcalde destituís Aladern com a regidora d’Urbanisme a principis d’agost. Aladern va entra com a regidora en les eleccions municipals del 2019 com a membre independent de les llistes de Blanes en Comú Podem.

Ara, passarà al grup mixt després de la sortida de José Morcillo (maig del 2020) i Sergio Atalaya (març del 2022) de Cs i Mario Ros, del PSC (setembre del 2022).



Comentaris